Burhan Şahin güven tazeledi

BEM-BİR-SEN Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi.

15 Kasım 2014 Cumartesi 15:57
 Burhan Şahin güven tazeledi


BEM-BİR-SEN Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi.


Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen genel kurula BEM-BİR-Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Mürsel Turbay, Memur Sen İl Başkanı Ahmet Saatcı, çevre illerden sendika başkanları ile üyeler katıldı.


Tek listeli genel kurulda BEM-BİR-SEN Şube Başkanlığı görevine yeniden Burhan Şahin seçildi. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Yakup fındıkçı, Veli Singer, Mustafa Toydemir, Selami Özyılmaz, Denetleme Kurulu Asil Üyeleri Erdal Civelek, Hasan Köylü, Ertuğrul Tahtakılıç, Disiplin Kurulu Asil Üyeleri Selim Karaca, Ömer Yıldız, Paşa Enver Baysa, Üst Kurul Delgeleri Burhan Şahin, Yakup Fındıkçı ve Veli Singer’den oluştu.

Teşeron işçiliğe dikkat çekti

Bem Bir Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Mürsel Turbay, taşeronlaşma sisteminin sömürü sistemi olduğunu belirterek, "Bu sistem ülkenin değerleriyle uyuşmaz. Taşeronlaşma sistemi emek ve alın teri sömürüsünün yeni adıdır." dedi.

Bem Bir Sen Çorum Şubesi'nin genel kuruluna katılan Mürsel Turbay, üyelerinin haklarının kazanımı için her platformda mücadele ettiklerini ve bu mücadeleyi de yüreklerini ortaya koyarak yaptıklarını söyledi.

Geçmiş dönemlerde ortaya konulan mücadele azminin, bugünün imkanları ile birleştirilerek devam etmesi gerektiğini söyleyen Turbay, kardeşi kardeşe düşürmek isteyen siyasilerin, terör örgütünün temsilcisi gibi hareket ederek, halkı sokağa çağırıp, insanların ölümüne sebep olduklarını ifade etti.

"Değerlerimiz, birlikteliğimizin mayası olmalıdır." diyen Mürsel Turbay, kavga ile çözüm olmayacağını, kavgaların yaşandığı dönemlerde her zaman ülkenin kaybettiğini bildirdi.

Taşeronlaşma sisteminin emek ve sömürü sisteminin yeni adı olduğuna işaret eden Turbay, emekçilerin patronların sömürme ve kazanma hırsına ve taşeronun insiyatifine terk edilemeyeceğini söyledi.







Son Güncelleme: 16.11.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.