Çamiçi’nden isabetli önerge

AK Parti Oğuzlar İl Genel Meclis Üyesi Arif Çamiçi, verdiği sözlü önerge ile Oğuzlar’da...

16 Nisan 2014 Çarşamba 18:02
 Çamiçi’nden isabetli önerge


AK Parti Oğuzlar İl Genel Meclis Üyesi Arif Çamiçi, verdiği sözlü önerge ile Oğuzlar’da dondan zarar gören ceviz üreticilerinin mağduriyetini dile getirdi.

Yaşanan aşırı soğuklarda Oğuzlar ceviz üreticisinin büyük bir zarar yaşadığını ifade eden Çamiçi, İl Genel Meclisi’nin bu konuda alınabilecek önlemler ve zarar tespiti ile ilgili çalışma yapmasını önerdi. Gündeme alınması kabul edilen önerge, araştırılmak üzere Tarım Komisyonu’na havale edildi.

İnsan Hakları Kurulları için üye belirlendi

İl Genel Meclisi İl ve İlçe İnsan Hakları Kurulları’nda görev yapacak temsilcilerini belirledi.

AK Parti Gurup Başkanvekili Nurettin karaca tarafından yapılan teklif, meclis tarafından kabul edildi. Yapılan oylamaya göre Merkez İlçe İnsan Hakları Komisyonu üyeliğine Mustafa Alagöz seçilirken, diğer ilçeler ise şu şekilde belinlerdi; Alaca Abdurrahman Karagöz, Bayat Erdoğan Köroğlu, Boğazkale Abdullah Meteoğlu, Dodurga Mustafa Çatar, İskilip Yusuf Kaya, Kargı Mustafa Yıldız, Laçin Ömer Çatalpelit, Mecitözü Hacı Bolat,  Osmancık Celalettin Arslan, Ortaköy Mustafa Çelik, Oğuzlar Alaattin Coşgun, Sungurlu Aziz Saruce, Uğurludağ Ekrem Yıldırım.







Son Güncelleme: 16.04.2014 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.