ÇORİMDER’den Karadağ’a kutlama ziyareti

Çorum İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇORİMDER) Başkanı Ayhan Boyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’a kutlama ziyaretinde bulundu.

19 Kasım 2016 Cumartesi 20:01
 ÇORİMDER’den Karadağ’a kutlama ziyareti

Çorum İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇORİMDER) Başkanı Ayhan Boyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AK Parti İl Teşkilat Başkanı Murat Günay ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Faruk Özyılmaz da hazır bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz ve Yönetimine teşekkür eden Karadağ, AK Parti olarak Sivil Toplum Kuruluşlarına verdikleri öneme değindi. STK’ların toplum hayatında önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Karadağ, “Partimiz STK’larla her zaman iç içe olmuştur. Çalışmalarımızı Sivil Toplum Kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde sürdürüyoruz. Bunun toplum hayatına ve şehrimize büyük katkısı oluyor” dedi. 

ÇORİMDER’in Çorum’da kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza attığını da kaydeden Karadağ, 15 Temmuz sürecinde milli iradeye sahip çıkan imam hatiplilerin ülkemizi demir parmaklıklar ardına hapsetmek isteyen odaklara karşı dimdik durduğunu kaydetti. ÇORİMDER yönetimi ve üyelerinin bir ay boyunca meydanlardan inmediğine dikkat çeken Karadağ, “İmam hatiplilerimizi ayrıca hükümetimizin toplum yararına gerçekleştirdiği reformlara verdiği destekle de hatırlıyoruz. Bu bizi çok memnun ediyor. Bundan sonraki süreçte de ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz ise AK Parti İl Başkanı Karadağ’ı kutlayarak, “Mehmet Karadağ Çorum siyasetinin ağabeyidir. Allah yeni görevinde muvaffak etsin. Daha önce olduğu gibi yine birlikte çalışacağız. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek zorlukların üstesinden geleceğiz. Her zorlukta yılmadan hükümetimizin yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.11.2016 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.