Çorum-Ankara yolu mağduriyet yaratmasın

Çorum-Ankara yolunda belediye tarafından başlatılan asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

08 Kasım 2016 Salı 13:37
Çorum-Ankara yolu mağduriyet yaratmasın

Çorum-Ankara yolunda belediye tarafından başlatılan asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.


19 Kasım’da AHL Park başta olmak üzere Çorum’a yapılan özel ve kamuya ait 19 yatırımın açılışı için Çorum’a gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar sürerken, bölgede ticari faaliyet gösteren esnaf ise Çorum-Ankara yolunda başlatılan asfalt çalışmalarının biran önce tamamlanmasını bekliyor.


Asfalt çalışmaları nedeniyle Çorum-Ankara yolu 2. kilometresinin trafiğe kapatılması bölge esnafını mağdur ederken, esnaf yolun yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti aktarıyor ancak çalışmaların da biran önce bitmesini dört gözle bekliyor.


Yolun bir süredir trafiğe kapalı olması nedeniyle siftah dahi yapamayan esnaflar, çalışmaların hızlanması için yetkililere çağrıda bulundu. Yolda ki asfalt çalışmalarının 10 gün daha süreceği yönünde duyum aldıklarını vurgulayan esnaflar, çalışmaların hızlandırılarak biran önce müşterilerine kavuşmak istediklerini kaydettiler.



Son Güncelleme: 08.11.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.