Çorum BİLSEM’in başarısı

Çorum Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Matematik Birimi’nden 35 öğrenci, Türk Zeka Vakfı tarafından...

19 Kasım 2014 Çarşamba 10:07
 Çorum BİLSEM’in başarısı


Çorum Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Matematik Birimi’nden 35 öğrenci, Türk Zeka Vakfı tarafından 19.’su düzenlenen Oyun 2014 adlı yarışmada 70 üzeri puan alarak yarı finale katılmaya hak kazandı.


Matematik öğretmeni Mehmet Ziya Çetin refakatinde geçtiğimiz hafta sonu Ankara-Ortadoğu Teknik Üniversitesi yerleşkesinde yapılan yarı final yarışmalarına katılan Çorum BİLSEM öğrencileri; yarışma sonrası  Akvaryum gezisiyle yorgunluk atıp neşeli bir yolculuğun ardından Çorum’a döndüler.


Yarışmayı değerlendiren Merkez Müdürü Sadık Efe, Türkiye Zeka Oyunları Yarışması’nın amacının, her yaştaki insanımızın düşünme, mantık yürütme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini geliştirmeye katkıda bulunmak olduğunu, ilk aşaması yaş, tahsil vb. sınırlamalar olmadan herkese açık olan yarışmanın değerlendirmeleri 14 yaş altı, 14-21 yaş arası ve 21 yaş üstü olmak üzere toplam üç kategoride yapıldığını belirterek, “Öğrencilerimizin yarı finale çıkmaları da ayrı bir başarıdır. Bu konuda emeği olan başta Matematik öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarım ile Okul Aile Birliği üyesi Şahin Özcan’a teşekkür ederim. Öğrencilerimizi de tebrik ediyor, final turunda da başarılar diliyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 19.11.2014 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.