'Çorum için bir projem var'

Çorum Hitit Üniversitesi ve Çorum Belediyesi arasında imzalanan “Çorum İçin Bir Projem Var” 2. Dönem Bilgilendirme toplantısı dün Rektörlük Konferans Salonu’nda yapıldı.

14 Kasım 2015 Cumartesi 09:59
'Çorum için bir projem var'

Çorum Hitit Üniversitesi ve Çorum Belediyesi arasında imzalanan “Çorum İçin Bir Projem Var”  2. Dönem Bilgilendirme toplantısı dün  Rektörlük Konferans Salonu’nda yapıldı.

Çorum Belediyesinin görev ve sorumluluk alanlarına giren konularda proje yapmak üzere Üniversite ve Belediye arasında imzalanan bir protokol kapsamında “Çorum İçin Bir Projem Var” isimli bir proje grubu oluşturulmuş, bu yıl ikinci dönem başvuruları başlamıştır.


Şehrin problemlerinin çözümü, belediyece yürütülen hizmetlerin etkinliği, verimliliği ve kalitenin arttırılması, sosyal kültürel hayatın geliştirilmesi, kentin tarihi ve kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması için Çorum belediyesi adına Strateji Geliştirme Müdürü Elk. Eln. Müh. Ömer Maz, bilgilendirme toplantısında projenin 2. dönem çağrılarını başlattıklarını ve bu süreçleri değerlendirmeyi istediklerini ifade etti.

Genel bir bilgilendirme yapılan toplantıda; amaç ve uygulama, başvuru süreci ve proje aşamaları, 2015 yılı kabul edilen projeler ve müdürlüklerden gelen örnek proje talepleri konuşuldu. 

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda  protokol çerçevesinde, Üniversite ile Belediyenin iş birliğiyle; Ulaşım, Planlama-İmar, Kamu Düzeni-Afet-Risk Yönetimi, Kurumsal Yapı ve Teknoloji Yönetimi, Altyapı, Çevre ve Enerji Kullanımı, Sağlık-Toplum Refahı ve Sosyal Yardım, Kültür-Turizm-Tanıtım konularıyla ilgili Araştırma Projeleri, Yüksek Lisans ve Doktora Tezlerinin hazırlanması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda 2016 yılında desteklenen araştırma projeleri ve tezler için ikinci dönem başvuruları 30 Kasım 2015 tarihinde biteceğini  bu proje desteğinden yararlanmak isteyen Öğretim Elemanlarının projem.corum.bel.tr adresinde yer alan başvuru formlarını doldurarak ekleri ile birlikte ıslak imzalı 2 (iki) nüshasını (basılı ve sayısal ortamda) ilgili birimlerine, (Rektörlük/Dekanlık/Müdürlük) BAP Birimine iletilmek üzere teslim etmeleri gerektiği belirtildi.

Son Güncelleme: 14.11.2015 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.