Çorum merkez olacak

Isparta Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu, Çorum Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti.

18 Kasım 2013 Pazartesi 17:53
 Çorum merkez olacak


Isparta Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu, Çorum Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti. 

Yönetim Kurulu üyeleri Ali Ayaz ve Ali Ünal’ında hazır bulunduğu ziyarette Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcı, birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çorum Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından yürütülen iki adet 'Halk Elinde Akkaraman Koyunu Islah Projesi" başarıyla devam ettiğini dile getiren Avcı, Akkaraman ırkı koyun ve koçların ıslahı et, süt ve yapağı verimini yükselterek Çorum'un Akkaraman ırkı koyun ve koçlarının üretim merkezi haline gelmesi sağlayarak önümüzdeki yıllarda hazırlanacak çeşitli projelerle Çorum'un ve ülke genelindeki küçükbaş hayvancılığın dışa bağımlılığın önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Avcı, birlik olarak yaptıkları tüm çalışmalar da kendilerine destek olan İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş ve müdürlük yetkililerine de teşekkür etti.






(İHA)

Son Güncelleme: 18.11.2013 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.