Çorum Muhtarları Derneği’nden AK Parti’ye ziyaret

Yaklaşık bir ay önce kurulan Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok, yönetim kurulu ve üyeleri Çorum AK Parti’yi ziyaret etti.

11 Şubat 2016 Perşembe 16:22
Çorum Muhtarları Derneği’nden AK Parti’ye ziyaret

Yaklaşık bir ay önce kurulan Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok, yönetim kurulu ve üyeleri Çorum AK Parti’yi ziyaret etti. 


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç’ı makamında ziyaret eden dernek yöneticilerinin ziyaretinde İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ayhan Boyraz, Yasin Özübek ve Feridun Batan ile Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım da hazır bulundu. 


Yeni kurulan Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Çorum’a hayırlı olmasını dileyen Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hem İl Başkanımız adına hem de şahsım adına böyle bir derneğin kurulmasından dolayı memnun olduk. Siyasiler olarak muhtarlarımıza her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. 

MUHTARLARIMIZIN EMRİNDEYİZ

Çorum’da birden fazla muhtar derneği olduğuna dikkat çeken Anaç, Böyle bir STK’nın Çorum’un ihtiyacı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Derneğiniz bir Sivil Toplum Kuruluşu ve bizler de siyasiler olarak bir STK’ya sunmamız gereken her türlü yardımı sizlere yapmaya hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlara çok önem veriyor. Bizler de bunun bilincinde olarak hareket ediyoruz. Muhtarlarımız kendi bölgelerinin mülki amiri gibidir. Kendi bölgelerinin her türlü ihtiyacı için koştururlar. Bu koşturmaca içinde olan muhtarlarımıza katkıda bulunmak bizim görevlerimizdendir. Sizlere her türlü desteğe hazırız. Biz sürekli olarak muhtarlarımızın emrindeyiz. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

ÇORUM, TAMAMINI KAPSAYAN BİR MUHTAR DERNEĞİNE KAVUŞTU

Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok ise Çorum’un bütününü kapsayan bir derneğe kavuştuğunu söyledi. 

AK Parti ziyaretinde konuşan Bozok, derneklerinin Çorum muhtarlarına hitap eden diğer dernekler gibi dar kapsamlı olmadığını, Çorum’un merkez mahalle, köy, ilçe ve ilçelere bağlı köy muhtarlarının tamamına hitap ettiğini belirtti. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan ve diğer parti yöneticileriyle bir araya gelen Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok ve yönetim kurulu üyeleri, yeni kurulan derneklerine destek beklediklerini söyledi. “Biz Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak il ve ilçe 
muhtarlarının katılımıyla geniş bir yelpazede çalışmayı istiyoruz” diyen Bozok, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Tüm AK Parti camiasının desteklerini bekliyoruz. Samimi ve dürüst bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah çıktığımız bu yol hayırlı olur. Muhtar arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Derneğimize “Çorum Muhtarları Derneği” dedik. Çünkü daha kapsamlı ve geniş bir dernek olacak. Derneğimiz belli bir bölgenin muhtarlarına değil Çorum sınırları içerisindeki bütün 
muhtarlara hitap edecek. 

BÜTÜN MUHTARLARI DERNEĞİMİZE BEKLİYORUZ

İlçelerimizin birçoğunda muhtar derneği yok. Merkez köy ve merkez mahalle muhtarları dernekleri var. Bizim derneğimiz ilçeleri de kapsıyor. İnşallah merkez ve ilçelerdeki muhtarlarımızın üye kayıtlarını bekliyoruz. Kanun gereği muhtarlar tek bir derneğe üye olmaları gerekiyor. Bizdeki muhtarlar diğer derneklerden geldiler. Diğer muhtarlarımızı da derneğimize bekliyoruz.”


Son Güncelleme: 12.02.2016 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa karaca 2016-02-11 18:20:52

Dernek kurmayı bırakın zafer kazanın sıkısınca kaç kaçman