Çorum Ofset dualarla açıldı

Çorum bölgesinde matba sektöründe benzeri olmayan Çorum Ofset Matbaacılık...

22 Mayıs 2015 Cuma 18:32
 Çorum Ofset dualarla açıldı


Çorum bölgesinde matba sektöründe benzeri olmayan Çorum Ofset Matbaacılık, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Ali-Hasan Pakkan ve Murat Yitmen’in sahibi olduğu Çorum Ofset, Çepni Mahallesi Aynalı Sokak Numara 7’de (eski Bağkur binası karşısı) hizmet vermeye başladı.


Açılışa CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Vali Yardımcısı Adem Saçan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu,  CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Bozdoğan, BBP Milletvekili Adayı Osman Tavlı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, BBP Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ile çok sayıda davetli katıldı.


Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu’nun yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetliler üç katlı tesisi gezdi.


ÇORUM OFSET…


Çorum Ofset, sektöre Çorum ve bölge iller dahil olmak üzere 5 renkli ilk ve tek baskı makinesini  kazandırdı.


Ali-Hasan Pakkan ve Murat Yitmen’in ortak olduğu tesis Çorum Ofset markasıyla hizmet verecek. Roland 305 model 5 renkli baskı makinesi İsveç’ten ithal edildi. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü tesis, matbaa sektörünün Ankara’ya olan bağımlılığını önlemenin yanı sıra, bölge illere de verdiği hizmetle, kenti  matbaa sektöründe  marka haline getirecek.


‘ÇORUM, ANKARA’YA MECBUR KALMAYACAK’


Çorum Ofset Sahipleri Ali-Hasan Pakkan ve Murat Yitmen’in verdiği bilgiye göre, Çorum Ofset, Çorumlular’ı Ankara’ya mecbur kalmaktan kurtaracak donanım ve büyüklüğe sahip. Tek seferde 5 renk baskı yapabilen teknolojiye sahip makine, Çorum’un ihtiyaçlarını yerinde karşılamanın yanı sıra, Tokat, Amasya, Yozgat ve Sivas olmak üzere bölgeye de hizmet edecek. Tamamı dijital sistemler tarafından yönetilen makinenin, tüm renkli baskıları tek seferde ve yüksek kalitede basarak, müşterilerini yüksek kaliteyle kısa sürede buluşturacak


MATBA DEĞİL, BASKI FABRİKASI


800 metrekarelik kapalı alana sahip üç katlı işyerinde hizmet vermeye başlayan tesis, standart bir matbadan öte baskı fabrikası niteliğinde.


Çorum’un ve bölge illerin ilk ve tek 5 renkli baskı makinasına sahip olan Çorum Ofset’in makina parkuru da göz dolduruyor.


Dergi, insört, afiş, el ilanı, gazete ve kitap başta olmak üzere tüm baskıları yapabilen entegre tesisin makine parkurunda, Roland 305 baskı makinası, Heidelberg çift renk baskı makinası, Roland tek renk baskı makinası, Müller Martini Robot Ünitesi, otomatik iplik dikiş makinası, selefon kaplama ünitesi, otomatik spiral takma makinası, Heidelberg  kesim katlama makinası, otomatik kuş gözü makinası, paketleme makinası, Polar giyotin, kapak takma makinası yer alıyor. 




Son Güncelleme: 22.05.2015 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.