Çorum UMKE sınır bölgesinde

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) Acil Tıp Teknisyeni M. Seyfullah Kürkaya, Anestezi Teknisyeni Mehmet Uykun ve Hemşire Fatih Sağırdan oluşan 3 kişilik bir ekip Fırat Kalkanı operasyonunda Sağlık Hizmeti vermek üzere Kilis ili Çobanbey Sınır bölgesine intikal ederek görevine başladı.

15 Şubat 2017 Çarşamba 21:24
 Çorum UMKE sınır bölgesinde


Çorum İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olarak  görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) Acil Tıp Teknisyeni  M. Seyfullah Kürkaya, Anestezi Teknisyeni Mehmet Uykun ve Hemşire Fatih Sağırdan oluşan 3 kişilik bir ekip Fırat Kalkanı operasyonunda Sağlık Hizmeti vermek üzere  Kilis ili Çobanbey Sınır bölgesine intikal ederek görevine başladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çorum UMKE sorumlusu Cemil Çufadar, “UMKE zor şartlarda görev yapmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan bir birimdir bilindiği gibi uzun zamandır Suriye sınırımız Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Fırat Kalkanı operasyonu neden ile hareketli günler geçirmektedir bizde Sağlık Bakanlığının emri ile bu operasyonda sağlık tedbirlerini almak üzere üç personelimiz ile Kilis ilinde görev aldık. Arkadaşlarımız Hafta başında Kilis e giderek Sınır bölgesinde görevlerine başladılar inşallah askerlerimizle birlikte sağ salim dönecekler” dedi.


Son Güncelleme: 15.02.2017 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.