‘Çorum’a tren de havalimanı da yapılacak’

İşadamı Ahmet Ahlatcı, Çorum'un kalkınması için iyi bir strateji yapılması gerektiğini söyledi.

17 Ocak 2017 Salı 11:07
‘Çorum’a tren de havalimanı da yapılacak’


İşadamı Ahmet Ahlatcı, Çorum'un kalkınması için iyi bir strateji yapılması gerektiğini söyledi.


Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından hazırlanan 2017-2021 İl Stratejik Gelişim Planı'nın yerel istişare toplantısında işadamları adına konuşan Ahmet Ahlatcı, Volkswagen'in şu an Türkiye'de en çok araç satan firma olduğunu ve artık ülkemizde montaj hattını kurması gerektiğini dile getirerek, "Volkswagen şuan Türkiye'de montaj fabrikası kurmak için yer arıyor. Ben Volkswagen'e montaj fabrikasını Çorum'da kuralım dedim. Çorum bunun için en iyi yerdir. Bulunduğumuz İlin kıymetini bilelim. Tren yolu ve havaalanı da yapılacaktır" dedi.


Dedikodudan dert yanan Ahlatcı, "Bol bol dedikodu yapıyoruz. Her gün bir işadamını batırıyoruz. Ama ilimizde de ülkemizde de batan yok. Ülkemiz iyi durumda ve çok daha iyi olacak. Çorum il merkezinin nüfusunu 400 binin üzerine çıkartmamız lazım. Ama bunu da kaliteli göçle yapmalıyız. Bizler hem fakirimize hem de şehrimize sahip çıkmalıyız" diye belitti.


Valiliğin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla hayata geçirdiği 'Kimse Açıkta Kalmasın' projesine de değinen Ahlatcı, "Oluşturulan hesaba vermemiz gerekenin en fazlasını vereceğiz. 1700 fakir mutlu olacaktır. Ben bunun taahhüdünü veriyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak:www.corumhakimiyet.net



Son Güncelleme: 17.01.2017 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.