Çukuröz için kampanya başlattı

Ceritler Halı, Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyündeki yangınzedeler için yardım kampanyası başlattı.

21 Kasım 2014 Cuma 17:51
 Çukuröz için kampanya başlattı


Ceritler Halı, Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyündeki yangınzedeler için yardım kampanyası başlattı.


Geçtiğimiz hafta sonu Çukuröz köyünde çıkan yangın sonucu 29 ailenin mağdur olmasından dolayı vicdanen rahatsız olduklarını ve yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Ceritler Halı yetkilisi Emre Cerit, vatandaşların eski halı ve eşyalarını kendilerine getirmelerini ve getirilen eşyaları bizzat kendisinin Çukuröz köyüne giderek teslim edeceğini söyledi.


Yardım kampanyası kapsamında mağazalarında bulunan tüm ürünlerde yüzde 20 oranında indirim yaptıklarını dile getiren Cerit, "İsteyen vatandaşlar eski halılarını getirip yüzde 20'ye yeni halı alabilir veya isterlerse sadece eski eşyalarını bırakabilirler. Yüzde 20 oranında yaptığımız indirimle değiştirilen halıları da Çukuröz köyüne götüreceğiz" dedi.


Yardım kampanyasına desteğin çok olması durumunda Valilik ve Belediye'den de destek isteyeceklerini belirten Cerit, yardım kampanyasında kendilerine para getirilmemesini, para yardımı yapacak kişilerin Valilik tarafından verilen hesap numarasına yapılmasını vurguladı.


Cerit, "Çukuröz köyünde çıkan yangında aileler evsiz kaldı. Kış aylarındayız ve havalar soğuk, yağmur var. Bizim tek amacımız oradaki insanlara yardım etmek. Bu kapsamda da yardım kampanyası başlattık" diye konuşarak, yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, Ulukavak Mahallesi Çiftlik Caddesi numara 38'de (Çiftlik Mezarlığı altı) hizmet veren Ceritler Halı Mağazası'na bırakabileceklerini söyledi. 




Son Güncelleme: 21.11.2014 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.