Demir, kadınları milli irade yürüyüşüne çağırdı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, tüm kadınları milli irade yürüyüşüne davet etti.

28 Temmuz 2016 Perşembe 15:59
Demir, kadınları milli irade yürüyüşüne çağırdı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, tüm kadınları milli irade yürüyüşüne davet etti.


Yapılan açıklamaya göre, yarın Saat: 22.00' de Saat Kulesi önünden Başlayacak Olan Demokrasi Yürüyüşüne Tüm Kadınlar davet edildi.  


AK Parti  İl Kadın Kolları Başkanlığını vekaleten yürüten Meryem Demir, Tüm Kadınları 'Milli İrade Yürüyüşü'ne beklediklerini belirtti.


Demir, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek,
  “15 Temmuz Cuma gecesi milli iradeye, birlik ve beraberliğimize karşı yapılan kalkışma hareketine karşı tüm kadınlarımızı 29 Temmuz Cuma günü saat 22.00’de Saat Kulesi önünden başlayacak olan 'Milli İrade Yürüyüşü'ne davetlidir.”dedi.

Şehitler için mevlit okutulacak

Ayrıca, 15 Temmuz Cuma gecesi Milli İradeye sahip çıkarken Kalkışma hareketinde yaşamını yitiren şehitlerimiz ve vatanın selameti için Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları ve Nisa Kadın Platformu tarafından yarın saat 14.00 da Cuma günü Emre Camiinde Mevlid-İ Şerif okutulacağı belirtilerek, tüm Kadınlar davet edildi.

 

Son Güncelleme: 28.07.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.