Devane bloklarına asfalt

Çorum Belediyesi inşaat çalışmaları devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi civarında asfaltlama çalışması yaptı.

30 Aralık 2013 Pazartesi 17:26
Devane bloklarına asfalt


Çorum Belediyesi inşaat çalışmaları devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi civarında asfaltlama çalışması yaptı.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, hava şartlarının durumuna göre asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Çorum Belediyesi, Çorum’un çehresini değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm alanının etrafını asfaltladı.

Devane Kentsel Dönüşüm çevresinde yol genişletme çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Külcü, 900 metre uzunluğunda ve 8.500 m2 alana sahip yolun tamamının asfaltlandığını, bu yola 1.800 ton asfalt serimi yapıldığını belirtti.

Yaz ayı boyunca şehrin tüm bölgelerinde ihtiyaca göre asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Külcü, “Hava şartlarına göre asfaltlama çalışmalarımız kış mevsiminde de devam edecek” dedi.


Muhtar Akçal ve mahalle sakinlerinden Başkan Külcü’ye teşekkür

Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal, Çorum Belediyesi’nin mahalle ayrımı yapmaksızın çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek “Kunduzhan Mahalle muhtarı olarak mahalleme yapılan çalışmalar nedeniyle şahsım ve tüm mahalleli adına Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirten Akçal, “Diğer mahallelerde olduğu gibi Kunduzhan Mahallesi’nde de Başkan Külcü’nün çok emekleri var. Mahallemize çok büyük hizmetler yaptı. Yeni yapılan yollarımız ile önceden güvenlik açısından sorun teşkil eden çıkmaz sokakların açılması tüm mahalle sakinlerimizi memnun etti. Sayın Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.





Son Güncelleme: 30.12.2013 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.