Duduoğlu’ndan Hıdırellez sofrası

Çorum’da Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Duduoğlu Çelik Döküm...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:22
 Duduoğlu’ndan Hıdırellez sofrası


Çorum’da Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Duduoğlu Çelik Döküm, her yıl Hıdırellez Günü’nde kapsamlı bir etkinlik organize ediyor.


Uzun zamandır bir araya gelemeyen insanların bir araya gelmesine vesile olan, dargınlıkların ortadan kaldırıldığı Hıdırellez Yemeği’nin 9’uncusu, bugün gerçekleştirildi. Çorumlu sanayici ve iş adamları, esnaf ve tüccarlar ile protokol mensupları ve bürokratların bir araya geldiği yemekte konuklara İskilip Dolması ikram edildi.


12.00-16.00 saatleri arasında bine yakın davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen Hıdırellez Yemeği’nin 9 yıldır gerçekleştirildiği, bundan sonraki yıllarda da bir gelenek olarak sürdürüleceği bildirildi.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hıdırellez Yemeği’nin; Çorum’un farklı kesimlerinin bir araya gelmeleri ve bağların kuvvetlenmesi açısından önemli bir etkinlik olduğunu belirterek, “Bu tür organizasyonlar, iş adamları arasındaki iletişimi, istişareyi kuvvetlendirmeye vesile olmaktadır. Dolayısıyla önemsediğimiz bir etkinlik. Hıdırellez Yemeği’nin bundan sonraki yıllarda da devam etmesini temenni ediyor, Duduoğlu Ailesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.




Son Güncelleme: 06.05.2015 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.