Eğitim Bir Sen’den nezaket ziyaretleri

Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube yönetimi, isteğe bağlı yeniden müdürlük görevlendirmesiyle okul ve...

23 Ekim 2014 Perşembe 10:36
 Eğitim Bir Sen’den nezaket ziyaretleri


Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube yönetimi, isteğe bağlı yeniden müdürlük görevlendirmesiyle okul ve kurumlara görevlendirilen müdürlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.


Şube Başkanı Tahir Eşkil ve şube Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra işyeri temsilcileri de ziyaretlerde hazır bulundular. Şube Başkanı Eşkil, ziyaretlerde yeni görevlendirilen müdürlere Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi’nin hayırlı olsun dileklerini ileterek müdürlerin bulundukları makamı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi.


Yeni görevlendirilen müdürler de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek başta Eğitim Bir Sen Çorum Şube Başkanı Tahir Eşkil olmak üzere  şube yönetimine ve işyeri temsilcilerine teşekkür ettiler. 





Son Güncelleme: 23.10.2014 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.