Esnafa finansman kaynağı

Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hüseyin Altındal...

08 Ekim 2015 Perşembe 18:26
 Esnafa finansman kaynağı


Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hüseyin Altındal, Daire Başkanı Özgür Arzik ve Uzman Yardımcı Kamuran Yavuz’la birlikte ÇESOB’u ziyaret etti.


Ziyarette Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’la bir süre görüşen Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hüseyin Altındal, Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde ve ÇESOB'un iş birliğiyle geniş kapsamlı bir toplantı yapmayı planladıklarını söyledi.


Halk Bank, KOSGEB, OKA ve TESKOMB yetkililerinin katılacağı toplantıda esnaf ve sanatkarların yararlanacağı teşvikler ve finansman kaynaklarının görüşüleceğini vurgulayan Altındal, toplantının 12 Ekim Pazartesi günü ÇESOB'da yapılacağını, toplantıya tüm esnaf ve sanatkarların katılımı beklediklerini sözlerine ekledi.

 

Son Güncelleme: 08.10.2015 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.