Fatma Başköy Çorum’u tanıttı

‘Kıbrıs Sorunu’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere...

22 Nisan 2014 Salı 19:09
 Fatma Başköy Çorum’u tanıttı


‘Kıbrıs Sorunu’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın eşi  Oya Talat, Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy tarafından kahvaltıda ağırlandı. Oya Talat, Çorumlular’a KKTC halkının selam ve sevgilerini iletti.

Talat Ailesi’ni Çorum’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Fatma Başköy, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başköy, misafirine Çorum ile ilgili genel bilgiler verdikten sonra tanıtıcı hediyeler takdim etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca ülke genelinde yürütülen, Çorum’da da Fatma  Başköy’ün koordinesinde devam eden ‘’Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi’’ bakanlığa bağlı kuruluşlar ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Çorum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü ziyaret edildi.

TOKİ  Sevgi Evleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi ile  Çocuk Evine yapılan ziyaretin ardından Belediye Başkanlığı’nca yeni hizmete açılan Engelli Eğitim Merkezi ve Kadın Kültür ve Sanat Merkezi de ziyaret edildi. 
Akabinde ziyaret edilen Çorum Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nce düzenlenen Hitit Defilesi büyük ilgi ile  izlendi.


Çorumlular’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Ali Talat ve eşi Oya Talat,  bu vesile ile Çorumlular’ı da Kıbrıs’a davet etti.










Son Güncelleme: 23.04.2014 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.