Gençlik Haftası başladı

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, Çorum’da da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Gençlik Haftası başladı.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 19:29
Gençlik Haftası başladı

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, Çorum’da da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Gençlik Haftası başladı.


Gençlik Haftası programları içerisinde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin organizasyonunda 15 Mayıs 2017 tarihinde Çorum Şehitliğine ziyaretle başlayan program, Saat Kulesi Hürriyet Parkında Grup Sada'nın  sergilediği Sema Gösterisiyle devam etti.


Yine 16 Mayıs 2017 tarihinde Osmancık Obruk Kültür ve Doğa Gezisi akabinde Mahmut Atalay Gençlik Merkezinde Araştırmacı Tarihçi İsmail Çal'ın anlatımıyla Dünden Bugüne Milli Mücadele ve Kahraman Gençlik söyleşisi yapıldı. Gerçekleşen tüm programlara Çorum halkının özellikle de gençlerimizin ilgisi büyük oldu.


Program hakkında basına bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, “Halkımızın özelliklede ilimizdeki gençlerin milli, manevi ve kültürel değerlerimiz konusunda farkındalıklarının arttırılması hususunda  yapmış olduğumuz programlarımıza gençlik haftası içerisinde de yer verdik. Gençlik Merkezi olarak gençlik haftası içerisinde yapacağımız programların bir diğeri ise; 18 Mayıs da ilimizin tarihi kültürel mekanlarını (Ulu Camii, Dar Sokak, Hıdırlık Türbesi, Akşemseddin Camii, Çorum Müzesi) gençlerimizle birlikte ziyaret edeceğiz” dedi.


Son Güncelleme: 17.05.2017 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.