Gül, Voleybol Milli Takımı'nı ziyaret etti

Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası için Çorum'da kamp yapan Voleybol Milli takımını ziyaret etti.

29 Temmuz 2016 Cuma 18:12
 Gül, Voleybol Milli Takımı'nı ziyaret etti


Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası için Çorum'da kamp yapan Voleybol Milli takımını ziyaret etti.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, 3-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında Sırbistan'da yapılacak olan Küçük Erkekler Balkan Şampiyonasına katılacak olan voleybol takımını Anitta Otel'de ziyaret ederek çalışmalar hakkında Baş Antrenör Hüseyin Düzceler'den bilgi aldı.


Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, "Milli takımımızın en genç sporcularını Çorum'da ağırlamaktan çok mutluyuz. Takımımıza ev sahipliğini tüm ekip arkadaşlarımızla en güzel şekilde yapmaya çalıştık. Siz gittiğiniz yerlerde bizim birer elçimiz olarak Çorum'u tanıtma adına bize katkı sağlayacağınızı ümit ediyoruz. İlimizin sportif ve kültürel faaliyetlerde de tanınmış olacak. Sırbistan'da yapılacak olan şampiyonada inşallah başarılı olursunuz. Avrupa şampiyonasına hazırlanmak üzere Çorum'a davet ediyoruz. A milli takımımızı da Çorum'da misafir etmek istiyoruz. Çorum'un misafirperverliğini, dünyanın merkezinde olmanın ayrıcalığını hissederek hazırlandığınız şampiyonada başarılar diliyorum." dedi.


Küçük Erkekler Volaybol takımı Baş Antrenörü Hüseyin Düzceler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çorum'da en güzel şekilde ağırlandıklarını belirtti. Düzceler, Şampiyon olmak için en güzel şekilde çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah en güzel sonuçlarla ülkemize döneceğiz diye konuştu.


Küçük Erkekler Volaybol takım kaptanı Berkün Erber Üstündağ ise Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül'e şampiyonluk sözü verdi.


Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ercan, Belediye Spor Mali As Başkanı Nadir Solak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Sefer Kurtaran ve Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen Gül'e eşlik etti. 

Son Güncelleme: 29.07.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.