Hain saldırıya ilk tepki Memur Sen’den

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı

10 Ekim 2015 Cumartesi 15:11
Hain saldırıya ilk tepki Memur Sen’den


Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı Ankara’da yaşanan hain saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Hain terör saldırısını, lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz.”dedi.


Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Saatcı, şöyle dedi: “Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemize, milletimize ve birliğimize yönelen canice saldırıları kınıyor, geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütlerini lanetliyoruz. Terör azmaya, ekonomik dengeler bozulmaya, toplumsal barış zedelenmeye başladı. Darbe girişimleriyle amaçlarına ulaşamayanlar bu sefer terör kartını devreye soktular. İçeriden ve dışarıdan lojistik destek alan başta PKK olmak üzere terör örgütleri ülkemizin istikrarını bozmak için yoğun saldırılarda bulunuyorlar.


Ankara’daki hain terör saldırısını, lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Asla emellerine ulaşamayacaklar. Suruç’ta 32 gencin hayatına kıyanların, Danıştay saldırısında olayın gerçekleştiği saatte kameraları kapatanlar, şimdi yeniden harekete geçti. Şunu bilsinler ki Türkiye’nin yürüyüşünü durduramayacaklar.


Büyük Memur-Sen Ailesi olarak, bu süreçte genel merkezimiz ve il başkanlarımız teröre lanet bildirileri yayınladı ve eylemler ortaya koydu. Özellikle Diyarbakır’da Memur-Sen öncülüğünde yapılan ve 600 STK’nın katıldığı teröre lanet mitingi çok anlamlıydı. Yine milli irade ve sivil dayanışma platformundaki sosyal paydaşlarımızla birlikte ortak bildiriler açıkladık. Türkiye-AB Karma İstişare Kurulu(KİK) üyelerinin öncülüğünde yüzlerce kuruluşun katıldığı “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” mitingini organize ettik. Terörü bu topraklarda asla fırsat vermeyeceğiz. Milletimizin kardeşliği yeniden hedef alınmıştır. Türkiye’nin bölgesinde lider ülke olmasını istemeyenler her fırsatta taşeron örgütü devreye sokuyor. Terörün olduğu yerde kalkınma gerçekleşmiyor, ulaşım engelleniyor. Vatandaşlarımıza hizmet götürülmesinin önüne silah çıkıyor. Karayollarının araçları ateşe veriliyor, barajlar; okullar hedef alınıyor. Terörün her türlüsünü bir kez daha lanetliyoruz.”

 

 

Son Güncelleme: 10.10.2015 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.