‘Herkes Onu Okuyor’da final

Peygamber Yolu Derneği tarafından tertip edilen Herkes O'nu Okuyor Yarışması Kutlu...

16 Nisan 2014 Çarşamba 15:44
 ‘Herkes Onu Okuyor’da final


Peygamber Yolu Derneği tarafından tertip edilen Herkes O'nu Okuyor Yarışması Kutlu Doğum Haftası'nda tamamlandı. Kaybedeni olmayan yarışmanın sınavları Çorum Eğitim Sevenler Derneği (ÇESDER) tarafından 12 seans olarak düzenlendi.

ÇESDER Başkanı Erdem Hızarbaş, 7’den 70'e bir çok Çorumlu’nun katıldığı sınavların yarışmacıları bir hayli zorladığını söyledi.  Hızarbaş,  ''Peygamber Efendimizi (Sav) anlama yolunda dökülen terler, ter dökenleri cehennem ateşinden koruyacak yağmurlara dönüşecektir. Kaybedeni Olmayan Yarışma sloganıyla yola çıktık.

Yarışmaya katılanlar Peygamber Efendimizi tanıdıkça aslında ne kadar uzak olduğumuzu gördük dediler. Bu güden sonra da Peygamber Efendimiz'i daha iyi tanıma ve anlama adına sürekli bir şeyler yapacağını söyleyen katılımcılarımız oldu. Çünkü Allah'ı (cc) ve Peygamber Efendimizi (Sav) tanıdıkça asr-ı saadetteki gibi yaşamaya bir adım daha yaklaşacağız. Belki o zaman Müslümanlığı gerçekten temsil etmiş oluruz. ''dedi.

Türkiye genelinde aynı zaman diliminde yapılan sınavlar sonucunda her ilde 3 branştan ilk 23'e giren toplam 69 kişiye ödül verilecek. Türkiye genelinde bin 400 kişi umreye gidecek. Çorum'da ödül töreni Pazar günü Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek. Reha Yeprem ve Taha, şiirler ve ezgilerle geceyi renklendirecek.  Çorumlular Peygamber Efendimizi anmaya davet edildi.






Son Güncelleme: 16.04.2014 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.