Hıdırlık Çorum'un Eyüp Sultan'ı olacak

Çorum Belediyesi’nin Hıdırlık'ta başlattığı ...

17 Eylül 2015 Perşembe 15:32
Hıdırlık Çorum'un Eyüp Sultan'ı olacak

Çorum Belediyesi’nin Hıdırlık'ta başlattığı peyzaj yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. 

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye tarafından Hıdırlık’ta başlatılan peyzaj yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Hıdırlık’ta yaptığı inceleme gezisinde teknik personelden bilgi alan
Başkan Külcü, “Hıdırlık, yeni yüzüyle Çorum'un Eyüp Sultan'ı olacak.” dedi.

Hıdırlık bölgesinin hem Çorum açısından hem de Türkiye açısından ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Sahabeleri ziyarete gelen misafirlerimizi buralarda en güzel şekilde ağırlamak ve Çorum'un güzel yüzünü misafirlerimize burada da göstermek istiyoruz. Hıdırlık Camii’nin abdesthanesini ve tuvaletlerini tamamen yenilemiştik. Şimdi de yürüyüş yolları, oturma ve oyun grupları, piknik masaları, Hıdırlık'a uygun aydınlatma sistemleri ve Osmanlı Çeşmesi yaparak bölgeyi adına yakışır bir hale getiriyoruz.” dedi.




İHA

Son Güncelleme: 17.09.2015 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.