Hikmet Göktepe güven tazeledi

Çorum Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı.

11 Ocak 2014 Cumartesi 20:06
 Hikmet Göktepe güven tazeledi


Çorum Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı.

Afra Düğün Salonu’nda düzenlenen genel kurulda 364 üyeden 279’u oy kullanırken 3 oy da geçersiz sayıldı.

3 adayın yer aldığı genel kurulda Hikmet Göktepe, Duran Semerci ve Erol Çalışkan başkanlık için yarıştı. Genel kurul sonucunda 157 oy alan Hikmet Göktepe güven tazeleyerek dördüncü kez Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanlığı’na seçildi. Diğer adaylardan Duran Semerci 76 oy alırken Erol Çalışkan ise 43 oyda kaldı.

Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Abdullah Kaya başkanlığındaki divan heyetinde Erol Göbüt, İlhan Uysal ve Süleyman Aykaç görev aldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda saygı duruşunda bulunularak İstiklâl Marşı okundu.

Genel kurulun açış konuşmasını yapan Divan Başkanı Abdullah Kaya, adayları tebrik ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Yönetim, denetim kurulu raporlarının okunması ile devam eden genel kurulda, bilanço, gelir-gider hesapları oylanarak ibra edildi.

Yeni dönem çalışma programına ilişkin bilgilerin de verildiği genel kurulda bazı ekonomi kalemleri ile ilgili ücret tespiti yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından divanı yöneten Federasyon Genel Başkanı Abdullah Kaya’ya işlemeli bakır levha hediye edildi.

Kaya’nın hediyesini Çorum Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe takdim etti.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan başkan adayları sırasıyla birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Yapılan oylama neticesinde Hikmet Göktepe 4 yıllığına yeniden Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanlığı’na seçilirken Yönetim Kurulu Soner Özgür Yılmaz, Erol Güngör, Ersoy Erdem, M. Ali Canday, Osman Altunkaya ve Uğur Sivri’den oluştu. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Zeynal Öncel, İsmail Özyılmaz ve Mehmet Şanlı seçildi.







Son Güncelleme: 12.01.2014 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.