‘Hizmette sınır yok’

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, 3 gündür Ankara’da çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile görüşmeler yaparak, Ortaköy İlçesi için çalışmalara devam ediyor.

24 Şubat 2017 Cuma 11:07
 ‘Hizmette sınır yok’

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, 3 gündür Ankara’da çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile görüşmeler yaparak, Ortaköy İlçesi için çalışmalara devam ediyor.


Belediye Başkanı Taner İsbir, ilk olarak Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Yusuf Çelik ile görüşerek Ortaköy ilçesi için mutlak bir ihtiyaç olan sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Ambulans talebinde bulundu ve yetkililerden olumlu cevaplar aldı. Başkan İsbir ayrıca İller Bankası Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz ve akabinde İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile yaptığı görüşmede ise İlçenin 1,400 m içme suyu boru ihtiyacı için talep de bulunarak kendilerinden söz aldı.


Belediye Başkanı Taner İsbir,  ziyaretlerine devam ederek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından 1 Adet Greydere ihtiyaçları olduğunu belirtip bu görüşmeden de olumlu sonuçlar aldı. Belediye Başkanı Taner İsbir yaptığı açıklamada “İlçem için, ilçemin ihtiyaçları için sürekli çalışıyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm kamu kurum ve kamu kuruluşlarına ve bunların yöneticilerine, ilçeme yaptıkları katkılardan dolayı ilçe halkım adına teşekkür ederim, önümüzdeki dönemlerde de yatırım ve kazanımlarımız artarak devam edecektir” dedi. 


Son Güncelleme: 24.02.2017 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.