İki köy bir olup ortak dernek kurdu

Çorum’un Dodurga İlçesine bağlı Dikenli ve Kirenci Köyü sakinleri, birlikte kurdukları “Dikenli ve Kirenci Köyü...

20 Kasım 2014 Perşembe 15:43
 İki köy bir olup ortak dernek kurdu


Çorum’un Dodurga İlçesine bağlı Dikenli ve Kirenci Köyü sakinleri, birlikte kurdukları “Dikenli ve Kirenci Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” çatısı altında ilk kez bir araya geldi. Derneğin Osmancık Caddesi Çevre Yolu Bulvarındaki merkezinde önceki akşam yemekli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, Dikenli Köyü Muhtarı Murat Şahin, Kirenci Köyü Muhtarı Mehmet Sever, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Tatlısu ve Mustafa Çatar ile birlikte çok sayıda Dikenli ve Kirenci Köyü sakinleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Dikenli ve Kirenci Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfü Kabakdere, Çorum’un Dodurga İlçesine bağlı Dikenli ve Kirenci Köyü’nün tek bir dernek çatısı altında bir araya geldiğini ifade ederek, bunun kendileri açısından çok önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Kısa bir süre önce kurulan derneğin ilk olarak yer sorununa çözüm bulduğunu kaydeden Kabakdere, Osmancık Caddesi Çevre Yolu Bulvarında hizmete açtıkları dernek binasında şuanda 100’ü aşkın üye sayısına ulaştıklarını dile getirdi. Ayrıca, daha şimdiden Çorum’da yaşayan 600’ün üzerindeki Dikenli ve Kirenci Köyü sakinlerinin buluşma noktası olduklarını ifade eden Lütfü Kabakdere, birlik ve beraberlik içerisinde her iki köyün sorunlarına ortak çözüm arayışı içerisinde olacaklarını bildirdi. Kabakdere, yaptıkları ilk kaynaşma toplantısında, köy sakinlerinin talep ve beklentilerini dinlediklerini, yapılması düşünülen bazı çalışmalarla ilgili olarak da karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti. 





Son Güncelleme: 20.11.2014 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
idris GÜLER 2014-11-20 20:05:36

Ankaradan yaptiklarinizi ve yapacaklarinizi çok yakından takip etmekteyim basarilarinizin ve beraberliğin izin daim olmasini diliyorum saygilarimla...