İMYO Yeni Bina Yapımı Devam Ediyor

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu yeni binada çalışmalar aralıksız devam ediyor.

10 Şubat 2016 Çarşamba 15:43
İMYO Yeni Bina Yapımı Devam Ediyor

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu yeni binada çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, Beton atma işinin devam ettiği Meslek Yüksek Okulu yeni bina inşaatında İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip’te misafir olarak bulunan stajyer Kaymakam adayı Osman Çelikkol, İskilip Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nurettin Tanay incelemelerde bulunarak çalışanlardan bilgi aldılar.

2 Ocak 2016 Tarihinde resmi temel atma töreni yapılan bin 550 metre karelik alan üzerine yapılması özelliği ile İskilip’in en geniş oturum alanına sahip olan binada hava şartlarının da elverişli olması ile birlikte çalışmaların aksamadan yürümesi için tüm imkânlar seferber ediliyor.

Belediye Başkanı Recep Çatma binanın aksamadan devam etmesinde hayırsever İskilipli iş adamlarının maddi desteklerinin önemine işaret etti. Başkan Çatma “Yeni binamızın yapımında her zaman destek olan, katkı sunan başta Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Reha Metin Alkan, Kaymakam Sayın Şuayip Gürsoy, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, İskilip Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nurettin Tanay ve dernek yönetimi ile destekleri ile yeni binamızın hızla yükselmesine vesile olan iş adamlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

Son Güncelleme: 10.02.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.