İskilipli Atıf Hoca Paneli 2 Şubat’ta

İskilip Belediyesi ve Atıf-Der işbirliği ile vefatının 89. yıl dönümünde İskilipli Atıf Hoca için çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

28 Ocak 2015 Çarşamba 12:44
 İskilipli Atıf Hoca Paneli 2 Şubat’ta


İskilip Belediyesi ve Atıf-Der işbirliği ile vefatının 89. yıl dönümünde İskilipli Atıf Hoca için çeşitli etkinlikler düzenlenecek.


2 Şubat 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Atıf-Der Başkanı Mustafa Lek, şu bilgileri verdi:


“Derneğimizin ilk programı olarak İskilipli Atıf Hoca paneli düzenlenecektir. İskilip Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen panel programı saat 11.00’de İskilip Ulu Cami’nde mevlit okutulması, hatim duası, öğle namazını müteakip İskilipli Atıf Hocamız kabri ziyareti ve Kur’an-Kerim tilaveti ve saat 13.00’de İskilipli Atıf Hoca paneli ile program son bulacaktır.


Panel programında İskilip Atıf Hocamız ile ilgili birçok araştırması ve emeği olan, Dr. Mehmet Sılay, Atıf Hocamızın torunlarından Ahmet Faruk İmal ve Atıf Hocamız kabri mimarı Mehmet Osmanlıoğlu beyefendiler konuşmacı olarak halkımızı bilgilendireceklerdir. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi, İskilipli Atıf Hocamız ile ilgili olarak derneğimiz Atıf-Der ve İskilip Belediyesi katkıları ile düzenlenen etkinliğe davet ediyoruz.”


Dernekleri hakkında da kısaca bilgi veren Mustafa Lek, “Derneğimiz İskilip merkezde 2014 yılı Ağustos ayında kurulmuştur. Temel misyonumuz, milli manevi değerlere saygılı bir gençlik yetiştirebilmek, İskilip ekonomisi, kültür yapısı, turizmi, tarımsal faaliyetleri ve benzeri konularda araştırmalar yapmak, İskilipli Atıf Hocamız başta olmak üzere İskilip’imizin yetiştirdiği âlim insanlarımız hakkında araştırmalar yapmak, İskilipli âlimlerimizi gerek İskilip kamuoyuna, gerekse de ülke kamuoyuna duyurmak için yapılan araştırmaları basım ve yayın organları ile halkımıza iletmektir” dedi. 




Son Güncelleme: 28.01.2015 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.