İskilip’te 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskilip’te coşkuyla kutlandı. Resmi tören Sakarya İlköğretim...

23 Nisan 2014 Çarşamba 17:34
 İskilip’te 23 Nisan coşkusu


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskilip’te coşkuyla kutlandı. Resmi tören Sakarya İlköğretim Okulu’nda yapılırken diğer ilköğretim okulları hazırladıkları birbirinden güzel kutlama programlarını kendi okullarının bahçelerinde yaptılar.

Hükümet Konağı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma, Cumhuriyet Savcısı Tarık Demir, Garnizon Komutanı Mehmet Ünlü, Jandarma Komutanı Bahri Civa, Emniyet Müdürü Cihan Ercan, İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Muammer Cengil, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Tığlı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Oda Başkanları, Daire Amirleri ve öğrenci velileri ile İskilipliler katıldı.

23 Nisan etkinlikleri daha sonra Sakarya İlköğretim Okulu’nda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, Mehter takımının gösterisi, Geçmiş Zaman Olur ki adlı tiyatro gösterisi, dans gösterileri, Aşuk Maşuk gösterisi, Çorum yöresine ait halk oyunları gösterisi, Kabadayı Okulu isimli tiyatro oyunu, Harmandalı oyunu ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesinin ardından yarışmalara geçildi. Öğrencilerle veliler çuval yarışması, yumurta soyma yarışmasında kıyasıya yarıştılar.

İlköğretim okullarındaki renkli gösteriler gün boyu devam etti.









Son Güncelleme: 23.04.2014 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.