İskilip’te son 1 yılda neler yapıldı?

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İskilip İlçe...

31 Mart 2015 Salı 18:44
 İskilip’te son 1 yılda neler yapıldı?

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İskilip İlçe yönetimi üyeleri ile bir araya gelerek bir yılın değerlendirmesini yaptı. Toplantı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.


Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ile birlikte Belediye faaliyetleri ve devlet yatırımları hakkında bilgiler veren Başkan Çatma, 1 yıllık sürede gelinen aşamaları anlattı. Kanalizasyon ve yağmur suyu alt yapı çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken Çatma, elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini söyledi. Şehir şebeke suyu ve doğalgaz hatlarının döşenmesi işine de yakın zamanda başlanacağına değinen Çatma, tüm bu çalışmaların bitiminde İskilip’in alt yapısının yüzde yüz bitmiş kentleşen ilçe olacağının altını çizdi.


İskilip’in devlet yatırımlarından en iyi şekilde faydalanması için gerekli çalışmaların yapıldığını beyan eden Başkan Çatma, Ulaştepe Mahallesinde uygulamak istedikleri kentsel dönüşüm projesi hakkında da bilgiler verdi. Burada uygulamaya konulacak kentsel dönüşüm projesinin ilk etapta 200 konutu içine alacağını söyleyen Çatma, projenin ihtiyaçlar doğrultusunda etap, etap devam ettirilebileceğini söyledi. 


Nisan 2014’te göreve gelişinden Nisan 2015 tarihine kadar bir yıllık yatırım, hizmet ve faaliyetleri özetleyen Belediye Başkanı Recep Çatma verdikleri sözlerin tamamından daha fazlasını 5 yıl içinde tamamlayacak olduklarının altını çizdi.


Toplantıya tam kadro iştirak eden parti teşkilatı ve üyeleri Belediye Başkanı Recep Çatmanın gayretli çalışmalarından memnuniyet duyduklarını, destek ve katkılarının her zaman devam edeceğini beyan ettiler. Başkan Çatma partililere hitaben her zaman bilgi paylaşımına açık olduğunu belirtti. Çatma çalışmaların Belediye yayın araçlarıyla da İskilip halkının düzenli olarak bilgilendirileceğini sözlerine ekledi.


 

Son Güncelleme: 31.03.2015 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gonul erİ 2015-04-01 12:37:14

Son bir yilda iskilip camur festivalleri yapilacak kivamdaydi