İstanbul'da Çorumlular iftarı

İstanbul Bağcılarda ramazan ayı boyunca Bağcılarda bulunan derneklere tanıtım için stand verildi.Çorum adına KARDER Kargı Ve Çevre Köyleri Derneğimiz 12 nolu standa 1 ay boyunca Çorum ilini temsil edecek

16 Haziran 2016 Perşembe 10:00
İstanbul'da Çorumlular iftarı

İstanbul Bağcılarda ramazan ayı boyunca Bağcılarda bulunan derneklere tanıtım için stand verildi.Çorum adına KARDER  Kargı Ve Çevre Köyleri Derneğimiz 12 nolu standa 1 ay boyunca Çorum ilini 
temsil edeceki.

Yapılan açıklamaya göre, 7 yıldır İstanbul Bağcılar da Çorum ilinin leblesi , semaver,kargı bezi,bamyası,tarhanası,
mantısı,osmancık pirinci,tarihi ve turustlik yerlerin broşürleri Çorum tanıtım CD leri  tanıdılmakta.

Sungurlu Arifegazili Dernek Başkanı Sururi Onan önerisi ile her hafta cumartesi pazar 12 nolu çorum tanı önünde iftar yemeği verilmesi diğer dernek başkan arkdaşlar tarafından kabul görüldüğü belirtildi. Ayrıca Stand'a gelen misafirlere ücretsiz çay , leblebi ikramda buldukları ifade edildi.

Bu haftaki iftira ve Sururi Onan ve Halim Büyükçorak hemşerilerimizin verdiği belirtilerek iftara katılanlar Bakırköy savcısı Talip ,Eski KARDER başkanı ve iş adamı Mustafa Özsoy ,Osmanlı arşiv uzmanı Şakir Duran , Sungurlu İkizli Köyü dernek başkanı Adem Karaşin ve yönetimi ,İş adamı Kemal Kaynar , Bağcılar Kent Haber Muhabiri Mehmet Haykır , KARDER yönetim üyelerinin katıldığı belirtildi.

Bağcılar Kirazlı metro istasyonun yanında bulunan 12 nolu Çorum standını Halim Büyükçorak ve İdris Büyükçorak tarafında Ramazan ayı boyunca hergün saat 16:00 dan  sahura kadar açık olduğu herkesi tüm Çorumluları beklediklerini ifade ettiler.


Tanıtım için   Çorum gönderilen malzemeler için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü , Belediye Başkan Yardıcısı Zeki Gül ,Kültür Müdürü Mustafa Ercan ,Sungurlu Belediye Başkanı Abulkadir Şahiner , Kargı belediye Başkanı Zeki Şen ve Diğer ilçe belediyelerine ve Haber Fotoğrafları Bağcılar Kent Haber Gazetesi Muhabiri Osmancıklı  Mehmet Haykır'a teşekkürlerini ilettiler.


Son Güncelleme: 16.06.2016 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.