İşte 23 Nisan’ın başarıları

23 Nisan Ortaokulu’nun 2013-2014 öğretim yılı TEOG yerleştirmelerinde rekor seviyede başarı elde ettiği bildirildi.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 12:45
 İşte 23 Nisan’ın başarıları


23 Nisan Ortaokulu’nun 2013-2014 öğretim yılı TEOG yerleştirmelerinde rekor seviyede başarı elde ettiği bildirildi.


Okul Aile Birliği Başkanı Lemzi Çöplü, okulun bu sonuçlarla Çorum’da en başarılı okul olduğunu bir daha ispat ettiğini belirterek, 23 Nisan Ortaokulu’nun 1.TEOG yerleştirmeleri sonuçları hakkında bilgi verdi.


Çöplü’nün verdiği bilgiye göre, İstanbul Kabataş Erkek Lisesi, Ankara Gazi Anadolu Lisesi, İzmir Bornova Lisesi, İzmir konak Anadolu Lisesi, Konya Meram Fen Lisesi, Antalya Anadolu Lisesi, Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi, Yozgat Şehitler Fen Lisesi olmak üzere 8 öğrenci il dışında Türkiye’nin gözde liselerini kazanırken, 34 öğrenci Çorum Fen Lisesi, 67 öğrenci merkez Anadolu Lisesi, 10 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi’ne girmeye hak kazandı.


Çöplü, okulun sosyal ve sportif etkinliklerde elde ettiği başarıları yıldız erkekler basketbolda il birinciliği, küçükler erkek basketbolda il ve grup birinciliği, Türkiye yarı finallerine katılım, yıldız kızlar voleybol il birinciliği, küçük kızlar voleybol il ve grup birinciliği, Türkiye yarı finallerine katılım, yıldız erkekler yüzme birinciliği, küçük erkekler yüzme il birinciliği, küçük kızlar yüzme il birinciliği, yıldız erkekler masa tenisi il birinciliği Türkiye finalleri ve Türkiye dokuzunculuğu olarak sıraladı. Çöplü, 23 Nisan Ortaokulu’nda 500-450 puan aralığında 104 öğrenci, 450-400 puan aralığında ise 130 öğrenci bulunduğu bilgisini verdi.


Ayrıca okulun sosyal ve sportif faaliyetlerde de önemli başarılar kazandığını, okullar arası yapılan müsabakalarda 9 dalda Çorum il birinciliği elde ettiğini, yine 2013-2014 öğretim yılı sosyal faaliyetleri arasında  23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlama il programının hazırlanması sunumunun yapıldığını belirten Çöplü, “Okulumuzun rakipleri var, emsali yoktur. Tüm bu başarı tablosun kazanılmasında başta Okul Müdürümüz  Aydın Akın ve idari kadro ile sayın öğretmenlerimize,  saygı değer velilerimize ve sevgili  öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.




Son Güncelleme: 30.08.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.