ISVEA’dan 24. Mağaza

Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yapan İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile...

22 Kasım 2014 Cumartesi 10:18
 ISVEA’dan 24. Mağaza


Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yapan İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile hızlı büyümesine devam ediyor. Ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken ISVEA, 24. mağazasını İstanbul’da açtı.


52 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından biri olan ISVEA, ödüllü tasarımlarını yeni satış noktaları ile banyolara taşıyor.

Türkiye'de 24, İstanbul'da 6. mağaza


İstanbul'daki altıncı satış noktası ile tüketicilerle buluşan ISVEA, SRN Yapı Malzemeleri'ne ait 2.400 m2’lik geniş alanda sergilenen ödüllü tasarımları ile banyolara şıklık ve fonksiyonellik katıyor.


‘Sektörün en önemli üç oyuncusundan biri olacağız’


Hızlı mağazalaşma stratejisi ile İtalyan tasarım anlayışını tüketicilerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, "ISVEA olarak Türkiye’deki kısa vadedeki hedefimiz marka bilinirliğimizi artırmak, müşterilerin alış veriş tercihlerinde yer bulmak, ürüne dokunmalarını sağlamak. Uzun vadede ise hedefimiz, sektörün en önemli 3 oyuncusundan biri olmak" dedi.






Son Güncelleme: 22.11.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.