İYC’den haftalık sohbet programı

Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah Çolak’ın katılımı ile İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi’nde haftalık sohbet programları başladı.

20 Şubat 2017 Pazartesi 19:35
 İYC’den haftalık sohbet programı


Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü
Prof. Dr. Abdullah Çolak’ın katılımı ile İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi’nde haftalık sohbet programları başladı.


Program halka ve öğrencilere yönelik olarak iki bölümden oluşacak. Halka yönelik yapılacak program 15 gün de bir İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi’nde (vergi dairesi yanında)  düzenlenecek. Öğrencilere yönelik program ise yine 15 günde bir Buhara Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu Salonu’nda yapılacak.


Şube merkezinde halka açık olarak düzenlenecek olan program Perşembe günleri yatsı namazının akabinde gerçekleşecek. İlk program 9 Şubat Perşembe akşamı gerçekleşti. Şubede düzenlenecek ikinci program ise 23 Şubat Perşembe günü saat 20.30’da düzenlenecek. İlim Yayma Cemiyeti, “Halkın bu programa katılarak istifade etmelerini arzuluyor ve programa katılım sağlamalarını bekliyoruz. Buhara Yükseköğretim Erkek Öğrenci yurdunda kalan öğrencilerimize yönelik olan programın ilkini 16 Nisan Perşembe günü 19.30’da gerçekleştirdik. Yine 15 gün ara ile yurdumuzda da Prof. Dr. Abdullah Çolak hocamızın yurdumuzda kalan öğrencilere yönelik programı düzenlenmeye devam edecek” dedi.


Son Güncelleme: 20.02.2017 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.