Kafkas yine dua aldı

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Milli Görüş’ün önemli isimlerinden...

27 Ocak 2015 Salı 13:52
 Kafkas yine dua aldı

M.ALİ CEYLAN

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı  Agah Kafkas, Milli Görüş’ün önemli isimlerinden eğitim gönüllüsü hayırsever Ahmet Doğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Çorum’un önemli kanaat önderleri arasında yer alan Ahmet Doğan, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


Kafkas’ın hastaneyi ziyaretinde Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel ve Başhekim Yard. Doç.Dr. Sinan Zehir AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Habercim19 Genel Sahibi ve Genel Koordinatörü Şeyda Önen hazır bulundu.


Kafkas, Ahmet Doğan’ın sağlık durumu hakkında hastane yöneticilerinden bilgi aldı.


Eğitim gönüllüsü Ahmet Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümet üyelerine dua ettiğini, aynı şekilde Kafkas ve beraberindeki heyeti de dua listesine dahil ettiğini ifade etti.




Son Güncelleme: 27.01.2015 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
a.bek 2015-01-27 16:59:01

bu sakallı mücahitlerin mücadelesi ile bu günleri gösteren rabbime şükürler olsun muzaffer başkan ve agah beye teşekkürler vefa bu olması gerek allah razı olsun