Kızılay'dan kurban bereketine çağrı

Kızılay bu yıl da kurban kampanyası başlattı

08 Ağustos 2017 Salı 23:51
Kızılay'dan kurban bereketine çağrı

Kızılay Derneği Çorum Şubesi Başkanı Sedat Canbolat, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı olarak Kurban Kampanyasını başlattıklarını belirterek, “Kurban bereketi yıl boyu sürsün” dedi.

Canbolat, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kızılay’a bağış çağrısında bulunarak, şu bilgileri verdi; “Sloganınız Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün. Bu sloganla hayırseverlerimizin kurban vecibesini usulüne uygun olarak yerine getirmek suretiyle kurbanlarınız  Et ve Süt Kurumu kombinalarında kesilip  işlenecektir. İşlenen kurbanlar kutu konserve halinde yıl boyu şubemiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Halen geçen yılki kurban konservelerimiz ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaktadır.

Kampanya kotamız dolmadığı takdirde Arife Gününe kadar devam edecektir. Bayramın ilk üç günü kesimler yapılacak ve vekalet sahiplerine bilgi verilecektir. Farklı bir amaç gütmeden on yıldır Kızılay modeli olarak yürütülen bu kampanya ile binlerce vekâlet sahipleri adına usulüne uygun kurban kesimleri yapılmış bir tek hata bile yapılmadan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştır.


Vekaletleriniz için
www.kizilay.org.tr  bağış sayfasından, 168 çağrı merkezinden dört taksite kadar ödeme yapılabilmektedir, ayrıca bankadaki hesaplarımızdan da vekalet bedeli ödemesi yapılabilecektir. Geri dönüşlerimiz açısından vekalet sahiplerinin T.C. kimlik numarası, adres ve telefon bilgilerini doğru olarak kayıt ettirmeleri önem arz etmektedir.

Yurtiçi kurban vekalet bedeli 735 TL, yurtdışı kurban vekalet bedeli ise 500 TL dir. Kurban ücretlerini Şube Başkanlığımız aracılığıyla veya aşağıdaki telefonlardan istenilmesi halinde hayırseverlerin ev veya iş yerlerinden belge karşılığı kurban vekalet bedeli tahsilatı yapılabilecektir. İhtiyaç sahipleri açısından çok önemli olan bu ibadetimizin kabulünü Allah’tan diler saygılar sunarım.


Bilgi ve irtibat için:  0364 212 67 71,   0533 396 57 06 numaralı telefonları arayınız."






Son Güncelleme: 09.08.2017 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.