Kocasaraç İskilip’ten ayrılmıyor

MHP Çorum Milletvekili Av. Muhsin Kocasaraç...

26 Ekim 2015 Pazartesi 09:59
 Kocasaraç İskilip’ten ayrılmıyor


MHP Çorum Milletvekili Av. Muhsin Kocasaraç, İskilip’te bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını çoğunlukla memleketi İskilip’te gerçekleştiren Kocasaraç, kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretlerine İskilip Belediyesi ile başlayan Muhsin Kocasaraç, Belediye Başkanı Recep Çatma ile görüştü. MHP İskilip İlçe Başkanı Ömer Küççük ve yönetim kurulunun da eşlik ettiği ziyarette İskilip halkının bazı sıkıntıları Başkan Çatma’ya iletildi. Özellikle İskilip şehir içi yollarının bozukluğunun giderilmesi konusuna dikkat çeken Kocasaraç, halkın en büyük sorunlarından birinin yollar olduğunu kaydetti.

İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Kocasaraç, Kooperatif Başkanı İsmet Uslu ile görüşerek bir süre sohbet etti. Kocasaraç’a başarı dileyen Uslu, “İskilipli bir hemşehrimizin milletvekili adayı olması bizi onurlandırmıştır” dedi.

İskilip Meslek Yüksek Okulu’nu (MYO) da ziyaret eden Kocasaraç, MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil tarafından karşılandı. Meslek Yüksek Okulu’nun İskilip için hayati öneme sahip olduğunu aktaran Kocasaraç, özellikle bu yıl artan öğrenci sayısı ve okulun ek bina ihtiyacına dikkat çekerek, “MYO İskilip’imizin lokomotifi olacak bir kurumdur. Her yıl öğrenci sayımız artıyor. Eğitimde sorun yaşanmaması için buna paralel olarak önlemler alınması gerekiyor. Ek bina bu önlemlerin başında geliyor. İskilip Meslek Yüksek Okulu’na ek bina bir an önce yapılmalıdır” dedi.

Kocasaraç son olarak Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi, Sosyal Hizmetler Merkezi ve İlçe Tarım Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.