Konser eleştirisi

Çorum’un alışveriş merkezi AHL Park’ta yarın düzenleneceği duyurulan konser organizasyonu tartışılıyor.

16 Aralık 2016 Cuma 10:50
Konser eleştirisi

MUSTAFA DEMİRER


Çorum’un alışveriş merkezi AHL Park’ta yarın düzenleneceği duyurulan konser organizasyonu tartışılıyor.


Açık hava reklam mecraları ve yazılı medyada bir süredir AVM’de ünlü bir pop müzik sanatçısının sahne alacağı hatırlatılarak, Çorumlular eğlence aktivitesine davet ediliyor.


Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda, yurt içinde yaşadığımız terör olayları ve Halep dramı hatırlatılarak, bu türden eğlence ağırlıklı etkinliklerin hoş karşılanmadığı ifade ediliyor.


Diğer taraftan sivillerin hayatın doğal akışının devam ettiği mesajını vermesinin önemli olduğunu savunanlar da var.


İstanbul’da yaşanan hain saldırıda verdiğimiz 44 şehidimizin yüreğimizdeki derin acısı tazeliğini korurken, içeride ve dışarıda tüm terör odaklarına karşı topyekun amansız bir mücadele verilirken, milli seferberlik ilan edilmişken, üstüne üslük hemen yanı başımızdaki Halep’te insanlığın yüz karası hadiseler içimizi sızlatırken, haliyle AHL Park’ta düzenlenecek konser organizasyonunun zamanlaması eleştirilere neden oluyor.


Son Güncelleme: 17.12.2016 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ravza Başak 2016-12-16 12:45:02

Bu kadar acının arasında, dünyada muslumanlar katledilrken ikinci kurtuluş savaşımızı verirkken hergun şehitler gelirken, bizim dilimizde yeti yurdu olmayan Hristiyan adetletini kutlamak ta neyin nesi oluyor ??? Hiç mi dinimize sayginiz yok?? Açılışında da aynı hatayı yaptınız, isim zaten başlı başına bencillik. Bu alışveriş merkezine, bölgeye uygun bir isim seçilmeliydi. Velhasıl biz yapacaginiz yılbaşı kutlamasından halk olarak rahatsız olduk.
"Kim bir kavme benzerse o da onlardandir" diyor Allah Rasulu....

Avatar
Mehmet Vehbi 2016-12-16 15:37:12

" aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz" diye boşuna dememiş büyükler...

Avatar
Hüseyin sucu 2016-12-16 18:54:29

Bu konser iptal edilmeli sayın ahlatçı gurubunun bu konularda duyarlılığını her zaman görüyoruz ve bu konseride iptal edeceğini umuyoruz

Avatar
Onur çelik 2016-12-16 21:07:57

Ayrica 17 aralik Seb i arus vuslat gecesidir.

Avatar
Lokman Bulut 2016-12-16 22:24:16

Kardeşim o vurdumduymazlar düzenlemeye devam ediyorsa,bu vatandaşda gitmesin ,kendileri çalsın kendileri oynasın.mecbur değilsinya ,zaten şu ortamda konsere gitmeyi düşünüyorsan sendende bi cacık olmaz,nereye gidersen git.

Avatar
Firdevs Selçuk 2016-12-16 22:25:56

Bu halde bile eğlence düşünenler e söyleyecek kelime bulamıyorum

Avatar
Seydi merdoğlu 2016-12-16 23:13:06

Ayhan bey kardeşim bunun hesabını rabbim bu. Zenginlerden elbette soracak soracak bu kadar aç yatarken tok yatandan bunca ağlayan varken gülenden bunca ızdırap varken zevki sefa sürenden inşallah(?)

Avatar
Mediha Taş 2016-12-17 11:04:49

Bugün Kayseri'de dün İstanbul'da şehitler verdik minicik çocukların namlu ucuna geldiği dünyanın sessizce ölümlerimizi istediği şu zamanda noel mi kutluyorsunuz eğleniyor musunuz? İstemiyoruz acının feryadın arşa ulastıgı su zamanlarda eğlence gösterileri görmek istemiyoruz!!!