Koyun-Keçi Birliği’nden istişare toplantısı

Çorum Damızlık Koyun ve Yetiştiricileri Birliği istişare toplantısı Mecitözü ilçesinde gerçekleştirildi.

21 Ağustos 2014 Perşembe 18:29
 Koyun-Keçi Birliği’nden istişare toplantısı


Çorum Damızlık Koyun ve Yetiştiricileri Birliği istişare toplantısı Mecitözü ilçesinde gerçekleştirildi. 

Toplantıya İlçe Tarım Müdürü Korutürk Kekeç, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcı, yönetim kurulu ve birlik üyeleri katıldı.

Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcı, birliğin başarılı çalışmaları ile üye sayısını her geçen gün artırdığını söyledi.

Çorum’u küçükbaş hayvan merkezi yapmayı hedeflerini ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak, “Çorumda küçükbaş hayvancılığının et, süt ve yapağı verimini yükselterek ilimizin küçükbaş hayvancılığının üretim merkezi haline gelmesini sağlamak, ilimiz içinde ve komşu illere iyi vasıflı damızlık hayvanlar yetiştirip pazarlamasını sağlamak birliğimizin esas hedefidir” dedi.

Daha sonra birlik üyelerine 2014 yılı anaç koyun-keçi destekleri hakkında bilgi veren Avcı, istişare toplantılarının diğer ilçelerde de yapılacağını sözlerine ekledi.





İHA

Son Güncelleme: 21.08.2014 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.