Laçin’e talih kuşu konabilir

Vali Ahmet Kara, Laçin’i ziyaret ederek ilçe yetkililerinden bilgi aldı.

31 Aralık 2014 Çarşamba 13:15
 Laçin’e talih kuşu konabilir


Vali Ahmet Kara, Laçin’i ziyaret ederek ilçe yetkililerinden bilgi aldı.


‘KIRKDİLİM’DE TEDBİR ALINMALI’


Vali Kara’ya ilçe hakkında brifing veren Laçin Kaymakamı Mehmet Erhan, kış aylarında Kırkdilim ve Laçin geçişinde yaşanan gizli buzlanmaların kazalara neden olduğunu belirterek, İl Özel İdaresi tarafından önlem alınmasını istedi.


KAYMAKAMLIK BİNASI TADİLATI


Laçin Göleti olarak bilinen mesire alanına 4 kilometre yol yapılması gerektiğini belirten Erhan,  ilçe kaymakamlığının daha iyi hizmet vermesi için hizmet binasının 100 bin lira tadilat ödeneğine ihtiyacı olduğunu kaydetti.


350 BİN LİRA KAYNAK İHTİYACI


Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek’i ziyaret eden Vali Kara, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Laçin’e ara yollar yaparak ilçeyi genişletip büyütmek amacında olduklarını belirten Başkan Ünal Gevşek, Laçin sanayisi için de yapımı çalışma başlattıklarını, bu nedenle 350 bin lira kaynağa ihtiyaç duyduklarını ifade etti.


BİR İŞADAMI DİNLENME TESİS YAPACAK


Laçin’de bulunan mesire alanlarının turizme kazandırılması için yardım talebinde bulunan Başkan Gevşek, Kırkdilim Kapılıkaya mevkiini cepheden gören geniş alanda bir işadamının dinlenme tesisi yapmak istediğini, 220 bin Avro tutarında bir yatırımın söz konusu olduğunu söyledi.


İŞ MAKİNESİ VE TEKNİK DESTEK İSTEDİ


Laçin’in iş makinesi ve teknik donanımdan yoksun olduğunu belirten Gevşek, ödenek talebinde bulunduklarını ama henüz yanıt alamadıklarını ifade etti.


VALİ DESTEK SÖZÜ VERDİ


Vali Ahmet Kara ise, Laçin’e iade-i ziyarette bulunmak üzere geldiklerini, tüm sorunları çözmek için her zaman kendisiyle görüşülmesini isteyerek, ödenek ve yol hizmetleri konusunda ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi.


YATIRIMIN YAPILACAĞI ALANI İNCELEDİ


Vali Ahmet Kara ilçe ziyaretini tamamladıktan sonra Kırkdilim mevkiinde bulunan Kapılıkaya karşısında bir iş adamının yatırım yapmak istediği alanda incelemelerde bulundu.




Son Güncelleme: 31.12.2014 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.