‘Makûs talih değişecek’

Eğitim Bir Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

29 Mart 2017 Çarşamba 14:29
‘Makûs talih değişecek’

Eğitim Bir Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.


Sosyal medyada yapılan paylaşıma göre, toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, sendika temsilcileri ve üyeler katıldı.


Eğitim Bir Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nda açılış konuşması yapan Şube Başkanı Tahir Eşkil, ülke olarak tarihi bir süreçten geçildiğini, belirterek, “Eski Türkiye Yeni Türkiye mücadelesine şahit oluyoruz. Kan, Zulüm ve Gözyaşı üzerine kurulan Küresel Düzenin yıkılışına tanık oluyoruz. Ölümlerin, sürgünlerin, kıyımların yaşandığı bir dünyada toprağa bir düşüyor, bin diriliyoruz” dedi.  Eşkil, konuşmasına şöyle devam etti:


“16 Nisan 2017 Referandum tarihin kırılma noktalarından biridir. Bu tarih, tarih yazanların ve tarih olanların mücadelesidir. Ülke olarak, millet olarak büyük bir virajı geçme arifesindeyiz. Bu tarih çok önemlidir.


Çünkü Mağdurun ve mazlumun hamisi Türkiye’dir. Gözü yaşlı anaların, nenelerin ve yetimlerin umudu / sığınağı Türkiye’dir. Ümmetin diriliş ve direniş merkezi Türkiye’dir. Onun için 16 Nisan 2017 Halk oylaması çok önemlidir. Bu kritik eşikte bizler sendika olarak Genel Merkezimiz birlikte tam kadro sahadayız. Tavrımız net, kararımız ve tercihimiz EVET


Neden EVET diyoruz. Milletin Adamı Menderesi darbecilere kurban verdiğimiz için mahcubiyetimizi gidermek için EVET Savunan Adam Erbakan’ı koruyamadığımız için ezikliğini silmek için EVET Küresel Güçlerin Hegemonyasından kurtulmak için EVET Vesayetin bir daha bu ülke topraklarında neşv ü nema bulmasın diye EVET 28 Şubatların, 27 Nisanların olmaması için EVET Direnen ve Ümmete Lider olmak için çalışan UZUN ADAM ERDOĞAN’ı Başkan yapmak için EVET  Vesayetin her türlüsünü bitirmek için EVET Ay ışığı, Balyoz ve Yakamoz darbe planları bir daha olmasın/yapılamasın diye EVET 15 Temmuz Hain ve Kalleş Darbeler olmasın diye EVET 367 Hukuk Garabetleri olmasın diye EVET Siyasi Partilerin Cunta Mahsulü Anayasa Mahkemeleri tarafından kapatılmaması için EVET 17-25 Aralık Polis – Yargı darbesi bir daha yaşanmaması için EVET


Türkiye’ye operasyon çekiyorlar. Türk Hava Yollarına operasyon çekiliyor. Halk Bankasına operasyon çekildi. Uyanık olmak zorundayız, Oyunun farkında olmak zorundayız.


TALEPLERİMİZ / UYARILARIMIZ


İş Güvencesi Kırmızı çizgimizdir. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun güncellenmesi. 4-C ‘lilere Kadro verilmesi. Taşeron’un kadroya alınması. Bürokratik vesayete dikkat. Disiplin Soruşturmalarının ve İdari Tahkikatların ivedilikle tamamlanması.”

MEMUR SEN'E TEŞEKKÜR

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 16 Nisan’da güçlü bir ‘evet’ çıkacağına inandıklarını belirterek, CHP’yi eleştirdi. Karadağ,
Kuruluştan itibaren rahmetli Mehmet Akif inan Abimizle 1992'de Ankara'da tanışma fırsatım oldu ve sık sık bir arada geldik. Bir kardeşi olarak onunla taşınmaktan ve sohbet etmekten dolayı da mutluluk duymaktayım.

Eğitim-Bir Sen kuruluşundan itibaren de hep çizgisi, istikameti hak yolda ve doğru yolda oldu.
İnşallah 16 Nisan'da da milletimizle birlikte güçlü bir evet sandıktan çıkacak ve Türkiye yeni sistemiyle daha iyi noktalara ulaşacak. Bir tarafta da siyasal anlamda onlarla bir tutmadığımız HDP ile CHP, demek ki ‘evet’ demekle istikametimiz doğru.

Onların söylediği yönde değil de hilafında karar alırmış. Şimdi bizim işimiz kolaylaştı. Bir tarafta ülkemizin gelişmesini istemeyen batılılar var. 
Bu olaylar yaşandığında aklımıza Abdulhamithan geliyor. Osmanlı’nın aleyhine karar verecek kimler varsa onları çağırıp bakın şunlar ne diyor, Başka bir hayırcı grup ise ülkemizi bölmek terör örgütlerinin oyuncağı haline getirmek isteyen Avrupa Ülkeleri bulunmaktadır. Hiçbir zaman milletimizin seviyesine çıkamamış,Milletimizle hemhal olamamış. Bir CHP var oda hayırcı."

KADER BİRLİĞİMİZ VAR

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, "K
ader birliğimizin olduğu Eğitim Bir Sen'in genişletilmiş İl divan toplantısına katıldık.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, "
Kader birliğimizin olduğu Eğitim Bir Sen'in genişletilmiş İl divan toplantısına katıldık. Memur Sen de Güçlü Türkiye için ‘evet’ diyor.


Cumhurbaşkanlığı sistemi, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine en hızlı şekilde götürecek sistemdir. 16 Nisan, Türkiye’nin makûs talihinin değişeceği bir tarih olacak." dedi.


Son Güncelleme: 29.03.2017 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.