Mecitözü Esnaf Odası’ndan iftar

Mecitözü Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından oda üyelerine iftar yemeği verildi.

18 Haziran 2017 Pazar 14:16
Mecitözü Esnaf Odası’ndan iftar

Mecitözü Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından oda üyelerine iftar yemeği verildi.



Geçtiğimiz Cumartesi günü Gazi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Latif Akdağ ve Necmettin Uzun, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Mecitözü Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Halil Piroğlu ve çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı.



Kura-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından misafirleri ile yakından ilgilenen Mecitözü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Şahin, iftara katılan herkese teşekkür etti. Oda üyelerinin Ramazan Bayramı’nı da şimdiden tebrik eden Şahin, tüm İslam Alemi’ne birlik, kardeşlik ve barış içerisinde bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.




Son Güncelleme: 18.06.2017 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.