Mecitözü referanduma hazır

AK Parti Mecitözü Teşkilatında 16 Nisan'da yapılacak referandum için hazırlıklar büyük bir hızla devam ediyor.

04 Mart 2017 Cumartesi 13:25
Mecitözü referanduma hazır


AK Parti Mecitözü Teşkilatında 16 Nisan'da yapılacak referandum için hazırlıklar büyük bir hızla devam ediyor.

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Mecitözü ziyareti kapsamında İlçe Teşkilatı ile bir değerlendirme ve istişare toplantısı düzenledi.


Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Atmaca, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hacı Bolat, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları da katıldı.


Referandum hazırlıklarının gözden geçirildiği toplantıda yapılan çalışmalar değerlendirildi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.




"REJİM DEĞİŞİKLİĞİ, TEKLİF DAHİ EDİLEMEZ"


Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, 16 Nisan’da yapılacak olan yeni anayasa referandumunun ardından artık Türkiye gündeminde “terör” başlığının yer almayacağını dile getirdi.


“16 Nisan’dan sonra Türkiye’yi kimse tutamayacak. Dünyanın ilk on ekonomisi hedefimize ulaşacağız. Bunun içinde istikrar ve güvenin olması gerekiyor. Yıllardır bu büyük yatırımların yapılmasını sağlayan istikrardır. Biz memleketimizde huzur olmasını istiyoruz. Huzur ve refah olduğu sürece yatırımların hepsi gerçekleştirilir” diyen Ceylan, yeni anayasa ile birlikte rejim değişikliği yapılmadığını, Türkiye’nin rejiminin 1923’te Cumhuriyet olarak ilan edildiğini yineledi.


Ceylan, “15 Temmuz’un ardından artık bu ülkede terörün tamamen bitirilmesi gerektiğini anladık. Tüm terör örgütlerinin artık ülkeden çıkarılması gerekiyor. Bunun içinde 16 Nisan’daki referandumla gündemimizden çıkaracağız. Yeni bir anayasa değişikliğiyle Türkiye güzel ufuklara koşacaktır.


Biz rejim değişikliği yapmıyoruz. Rejim değişikliği 1923’te yapılmıştır. Kim rejim değişikliği yapmaya kalkacaksa da karşısında bizi bulur. Ayrıca anayasanın ilk dört maddesi değiştirilemez. Teklif dahi edilemez. Kim değiştirmeyi teklif ederse de karşısında AK Parti’yi bulur” diye konuştu.




MECİTÖZÜ'NE DOĞAL TAŞ İŞLETMECİLİĞİ ATÖLYESİ AÇILDI


Mecitözü İlçesi'nde yeni istihdam alanı oluşturmak ve ilçe ekonomisini canlandırmak amacıyla kurulan Yarı Değerli Doğal Taş İşletmeciliği Atölyesi'nin açılışı törenle gerçekleştirildi.


Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde oluşturulan Yarı Değerli Doğal Taş İşletmeciliği Atölyesinin açılışına protokolün ve halkın ilgisi oldukça yoğundu.

İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen ve 4,5 ay sürecek olan kursun açılışı törenine; Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Mecitözü Kaymakam Vekili Coşkun Doğan, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, Mecitözü İl Genel Meclisi Üyeleri; Hacı Bolat, Haydar Erdem, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, ilçe protokolü, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kursun açılışında bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, kadınlara yönelik açılan bu kursun önemini belirterek, “Kadın girişimciliğinin özendirilip artırılması, kadınlarımızın iş hayatına daha çok katılımının sağlanması, ekonomik hayatın önemli bir parçasıdır. Bu projeye destek veren milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da Yarı Değerli Doğal Taş İşletmeciliği Atölyesi'nin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, ilçe ekonomisinin canlanması noktasında üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getireceklerini vurguladılar.


Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışın ardından Vali Kılıç, Milletvekilleri Ceylan, Kurt ve beraberindekiler, atölyede incelemeler yaparak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.




ESKİ MECİTÖZÜ-ÇORUM YOLU DA ASFALTLANACAK


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Vali Necmeddin Kılıç ile birlikte Mecitözü İlçesi'ni ziyaret ederek ilçe halkının sorun ve taleplerini dinledi.


Yarı Değerli Doğal Taş İşletmeciliği Atölyesinin açılışına katılmak üzere Mecitözü İlçesi'ne giden Milletvekili Ceylan, açılış öncesi ilçe esnafını ziyaret ederek, yaşanan sorunlar ve beklentiler hakkında bilgiler aldı.


İlçe halkı ve öğrencilerle de sohbet etme imkanı bulan Vali Kılıç ve Milletvekili Ceylan, ilçenin sorunlarının çözümü ve geleceğe hazırlanması noktasından ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini dile getirdiler. 
Vali Kılıç ve Milletvekili Ceylan, eski Mecitözü-Çorum yolunun da asfaltlanacağını söyleyerek, Mecitözü ilçesinin ekonomik düzeyinin kısa zamanda çok daha yükseleceğini ifade ettiler.

Esnaf ziyaretlerine; ayrıca Mecitözü Kaymakam Vekili Coşkun Doğan, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, Mecitözü İl Genel Meclisi Üyeleri; Hacı Bolat, Haydar Erdem, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ile ilçe idare amirleri de eşlik etti.




MECİTÖZÜ BELEDİYESİ’NE ZİYARET


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Vali Necmeddin Kılıç ile birlikte Mecitözü Belediye Başkanlığını ziyaret etti. 
Belediye Başkanı Ünal Yavuz ile bir süre sohbet eden Vali Kılıç ve Milletvekili Ceylan, ilçenin sorunları, talepler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Milletvekili Ceylan, Çorum'un tüm ilçelerine aynı oranda değer verdiklerini, ilçeleri geliştirmek, büyütmek, halkın refah ve mutluluğunu artırmak amacında olduklarını anlatarak, sorunların çözümü noktasında her zaman gereken desteği vereceklerini söyledi.


Ünal Yavuz ise ziyaretlerinden dolayı Vali Kılıç, Milletvekili Ceylan ve beraberindekilere teşekkür etti. 
Ziyarette Vali Kılıç ve Milletvekili Ceylan'a; Mecitözü Kaymakam Vekili Coşkun Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak ile AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar da eşlik etti.



MECİTÖZÜ KAYMAKAMI DOĞAN'A KUTLAMA ZİYARETİ


AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, beraberinde Vali Necmeddin Kılıç ile birlikte geçtiğimiz günlerde Mecitözü İlçesi'nde göreve başlayan Kaymakam Vekili Coşkun Doğan'a kutlama ziyaretinde bulundu.


Mecitözü İlçesi'ni ziyaret ederek bazı açılış ve ziyaretlere katılan Vali Kılıç ile Milletvekili Ceylan, kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Doğan'a da kutlama ve nezaket ziyaretinde bulundular.


Ziyaret sırasında ilçeye yapılması gereken çalışmalar ve ileriye yönelik projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Kılıç, Milletvekilleri Ceylan, Kurt ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyarete; Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Atmaca ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hacı Bolat da katıldı.


Son Güncelleme: 04.03.2017 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.