Mektuplar Komutan'a teslim

23 Nisan Ortaokulu öğrencileri Afrin’de bulunan askerlerimize mektup yazdı

22 Şubat 2018 Perşembe 10:07
Mektuplar Komutan'a teslim

23 Nisan Ortaokulu öğrencileri Afrin’de bulunan askerlerimize mektup yazdı.

Mektuplar Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal’a teslim edildi.

Değerler eğitimi kapsamında öğrencilerde milli bilinç oluşturmak, vatan sevgisini pekiştirmek amacıyla geçtiğimiz hafta, okulda ‘Askere Moral Afrin’e Mektup’ yazma etkinliği düzenlendi.

Müdür Yardımcısı Fatih Koçak ve Atakan Acar, Bilişim Öğretmeni Metin Adiloğlu, 5-C sınıfı öğrencileriyle birlikte yazılan mektupları Öcal’a teslim etti. Yapılan ziyaretten ve etkinlikten çok memnun kaldığını belirten Albay Öcal, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin duyarlılığının gelecek adına umut verici olduğunu belirtti.

Öğrencilerin de ziyaretten son derece memnun kaldığı gözlemlenirken, askerlikle ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular.

Son Güncelleme: 22.02.2018 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.