Miniklerin gösterisi beğenildi

Sevgi Anaokulu Minik Öğrencilerinin Çanakkale Şehitlerini Anma programı beğenildi.

25 Mart 2017 Cumartesi 13:18
Miniklerin gösterisi beğenildi

Sevgi Anaokulu Minik Öğrencilerinin Çanakkale Şehitlerini Anma programı beğenildi.



Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sevgi Anaokulu öğrencileri, büyükleri aratmayan “Şehitleri Anma Programı” düzenledi.



AHL Park’ta gerçekleşen programa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Sağlık Müdürü Metin Öztürk, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Sevgi Anaokulu öğrencilerinin İstiklal Marşı şiirini hatasız okumasından sonra hep birlikte İstiklal Marşı seslendirildi.  
Daha sonra öğrenciler Bayrak, Zulmü Alkışlayamam şiirlerini ve Çanakkale Türküsü’nü okudular.



Çanakkale Zaferini anlatan gösterilerden sonra, velilerin yapmış olduğu ”Özgün Materyal Türk Bayrağı Sergisi’nin de açılışı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımızın böyle güzel el emeği ile işlenmiş olmasının insanı duygulandırdığını ifade ederek” emeği geçenlere teşekkür etti. Çanakkale menüsü ikramının yapıldığı programın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.



 

Son Güncelleme: 25.03.2017 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.