Muhtarlarla huzur toplantısı

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının katılımıyla...

24 Nisan 2014 Perşembe 18:38
 Muhtarlarla huzur toplantısı


İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının katılımıyla Huzur ve Tanışma Toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz Salı günü Polisevi’nde düzenlenen toplatıya İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Asayiş Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü, Trafik Denetleme Şube Müdürü ile Bahçelievler Polis Merkezi Amiri ve Çarşı Polis Merkezi Amiri katıldı.

İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi ardından göreve başlayan mahalle muhtarlarına başarı temennilerinde bulunduktan sonra Çorum'da son günlerde meydana gelen asayiş olayları ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen suç önleyici proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Günümüzde güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde klasik yöntemlerin yerini artık suç ve suçlularla etkin mücadelede halkın katılım ve desteğini hedefleyen interaktif bir polislik anlayışının aldığını belirten Doğan, bu noktada başta muhtarlar olmak üzere halka da önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje faaliyetleri ve bu faaliyetlerin önemine de vurgu yapılan toplantıda trafik güvenliği ve kurallara uymanın önemine değinildi.

Toplantıya katılan mahalle muhtarlarının Çorum’un asayiş ve güvenliğine yönelik talep ve önerilerini de dinleyen İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birim amirlerine talimat verdi.

Toplantı sonunda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, önleyici polislik anlayışı ile önümüzdeki dönemlerde de sorunlara bilimsel ve sosyolojik yönden yaklaşılması, yapılacak projeli çalışmalarla suç nedenlerinin derinlemesine irdelenerek toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurlarla etkin mücadeleye devam edilmesi kararlaştırıldı.





Son Güncelleme: 24.04.2014 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.