Nogay Samsun’a, Ceylan Çorum’a

Gazeteci Kemal Ceylan, Anadolu Ajansı (AA) Çorum muhabiri oldu.

05 Haziran 2017 Pazartesi 15:05
Nogay Samsun’a, Ceylan Çorum’a

MUSTAFA DEMİRER


Gazeteci Kemal Ceylan, Anadolu Ajansı (AA) Çorum muhabiri oldu.


Halen AA Muhabiri olarak çalışan Gazi Nogay’ın ise, kendi isteğiyle Samsun AA Bürosu’na atandığı, gelecek ay başında yeni görevine başlayacağı öğrenildi.


AA Muhabiri Kemal Ceylan, Anadolu İletişim Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Meslek hayatına günlük yayın yapan yerel gazete Hakimiyet’te adım attı.


Yazılı basında görev yaptığı 8 yıllık dönemde deneyimli gazetecilerle çalışma fırsatı bularak mesleğinde tecrübe kazanan Ceylan, aynı yıllarda bir süre Doğan Haber Ajansı ve TRT Muhabirliklerini de sürdürdü.


Hakimiyet’ten sonra mesleki faaliyetlerini Çorum’un en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın ve halkla ilişkiler sorumlusu olarak devam ettiren Ceylan, kısa süreli yurt dışı çalışmalarının ardından mesleğine geri döndü.
Ceylan, AA Çorum Bürosu’nda geçtiğimiz hafta göreve başladı.


Habercim19, mesleğine yeniden dönen Kemal Ceylan ile Samsun’a atanan meslektaşımız Gazi Nogay’a hayırlı olsun der, başarılar diler…


Son Güncelleme: 05.06.2017 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.