Öğrencilerden Başkan Külcü'ye ziyaret

Spor Lisesi ve Hasan Paşa Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret ederek Başkan Külcü ile röportaj yaptı.

09 Aralık 2016 Cuma 16:18
Öğrencilerden Başkan Külcü'ye ziyaret


Spor Lisesi ve Hasan Paşa Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret ederek Başkan Külcü ile röportaj yaptı.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre; Başkan Külcü’ye Çorum Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili sorular soran gençler, Külcü’nün kendilerine gösterdiği ilgiden bir hayli memnun kaldılar.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra yaptığı konuşmada Belediyenin gençlerin eğitimine yönelik önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Gençlik merkezleri, spor salonları, çevre düzenlemeleri, kitap ve kırtasiye yardımları ve başkaca hizmetlerin olduğunu kaydeden Başkan Külcü, “Okullarımızın birçoğuna “Z Kütüphane” yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimize yönelik kültür gezileri düzenliyoruz” dedi.


Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Başkan Külcü, "Değerlerinize, yeteneklerinize ve memleketin gerçeklerine uygun bir iş için uygun hedefler belirleyip, zamanında gerekli adımları atmalısınız. Hem milli değerleri hem evrensel değerleri özümseyerek toplumumuzun geleceğini teminat altına alacak bireyler olmanızı diliyorum." dedi.



Son Güncelleme: 09.12.2016 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.