Öğrencilere moral semineri

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 12. Sınıf Lise öğrencilerine 12 Mart YGS öncesi moral motivasyon semineri düzenledi.

22 Şubat 2017 Çarşamba 16:42
Öğrencilere moral semineri

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 12. Sınıf Lise öğrencilerine 12 Mart YGS öncesi moral motivasyon semineri düzenledi.

Seminerin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu yaptı. Atcıoğlu konuşmasında “Öncelikli olarak YGS ‘ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sınavlara hazırlıkta ve başarınızın artmasında her zaman yanınızdayız. Haziran ayındaki son sınava kadar çalışmaktan vazgeçmeyiniz. Üniversite sınavlarını kazanma konusunda azminizi ve emeğinizi artırdığınızda başarı peşinden gelecektir. Çünkü azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz.” dedi.

Atcıoğlu’nun konuşmasından sonra “Başarıyı Yaşa” semineri için Hüseyin Arslantürk sunumlarına başladı. YGS’nin telafisi olan bir sınav olduğunu vurgulayan Arslantürk öğrencilerin asıl hedeflerinin belirleyici bir sınav olan LYS olmasının gerekliliğini anlattı. İlk sınavda istediği sonuçları alamadığı halde haziran sınavlarında ilk sınavın olumsuz durumunu ortadan kaldıran sonuçları alan öğrencilerden örnekler verdi. Başarının bir hedefe bağlı kalınarak elde edileceğini ve iç motivasyonun öğrencilerin sınav yolculuğunda en önemli yardımcıları olduğunu ifade etti.

Birlikte çalışan ve birbirlerini denetleyen öğrencilerin hedeflerine daha kolay vardığını somutlaştıran seminer Yönetici ve Öğretmenlerin sahneye çıkarak öğrencilere başarı dilekleri ile sona erdi.


Son Güncelleme: 22.02.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.