Öğretmenler Günü pastası

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Sungurlu İlçe Teşkilatı, öğretmenler günü münasebetiyle...

25 Kasım 2014 Salı 13:59
 Öğretmenler Günü pastası

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Sungurlu İlçe Teşkilatı, öğretmenler günü münasebetiyle Ezgi Pastanesi’nde bir program düzenledi. Programa DES Çorum İl Başkanı Nihat Örs, Sungurlu İlçe Başkanı İbrahim Bıçak, üyeler, aileleri ve eğitimciler katıldı. 

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Örs, katılımından dolayı herkese teşekkür ederek şöyle dedi: “Sendikamız eğitimin meselelerine objektif yaklaşımlar sergileyerek doğrunun yanında yanlışın karşısında olan bir yol izlemektedir. Eğitim adına yapılanları siyaseten değil eğitim kriterleri ölçüsünde değerlendirmektedir. Biz samimiyetimizden ve inancımızdan güç alarak yolumuza devam ediyoruz. Sungurlu teşkilatımızın çalışmaları niteliğin nicelikten daha önemli olduğunun bir göstergesidir. Burada yapılan çalışmalar eğitim camiası ve kamuoyu tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Biz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin ve tüm eğitimcilerin yanlarında olacağız ve eğitim camiasının içinde bulunduğu sıkıntıları her yerde dile getireceğiz. Bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum.”

Tüm eğitimcilerin öğretmenler gününü kutlayan İlçe Başkanı İbrahim Bıçak ise, “Sungurlu’da sendikacılığın çıtasını yükselttik, güzel işler yapıyoruz. Gerek üyelerinin özlük haklarının korunmasını gerekse eğitimin sorunlarının çözümünde kamuoyu oluşturarak bakanlık ve yerelde girişimlerde bulunuyoruz. Sendikal muhalefetle siyasi muhalefeti birbiriyle karıştırmadan, sendikaların sık sık düştüğü eleştiri tuzağına düşmeden, siyasi ve ideolojik sendikacılık değil insan merkezli hizmet sendikacılığı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”dedi.
 
Öğretmenlere çiçek hediye edilmesi ve öğretmenler günü pastasının kesilmesiyle devam eden program hoş sohbetlerin ve üyelerin görüşmelerini bildirmesinin ardından sona erdi. 






Son Güncelleme: 25.11.2014 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FATİH SALTABAŞ 2014-11-25 14:31:13

günümüz kutlu olsun.güzel bir akşamdı.il başkanımız nihat beye ve ilçe başkanımız i̇brahim beye teşekkür ederim.